Nowe dziewczyny, ja bym chciała was zachęcić byście tutaj na tej grupie z nami zostały. Nie ważne, kto jak długo jest, najważniejsze byście tez coś o sobie napisały, jak trafiliście tutaj. Jesteśmy tutaj by się wspierać. Musicie zrozumieć tez dziewczyny z grupy prywatnej, ze one „budują” to forum, ta atmosferę od samego początku. Znamy się już pare tygodni, zaczęłyśmy wysyłać sobie zdjecia, pisać o naszych prywatnych sprawach. W internecie jest dużo chejtu, osoby udają kogoś kim nie są, bo przecież w necie możesz być każdym. Każdy z nas martwi się o swoją prywatność. Najważniejsze jest by się wspierać i sobie pomagać. Dajcie czas i szanse dziewczyna by zaprosiły was do swojego prywatnego grona i do swojego życia.
Ja zacznę od siebie i się wam przedstawię. Jestem Magda, mam jeszcze 35lat i nie mieszkam w Pl. Jest to moja 3 ciaza. W domu mam już córcię -16lat i synka - jeszcze 10-letniego. Z moim narzeczonym jestem już od prawie 7 lat i w sumie nie chciałam mieć więcej dzieci, bo było mi wygodnie z moja dwójka. Zaczęłam rozwijać w końcu swoją karierę, ale mój K.otworzył mi „drzwi” na moje życie, wspierał mnie, gdy ja się uczyłam i darzyłam do swoich celów, jest dla mnie aniołem na ziemi, wiec postanowiłam, ze ja również spełnię jego marzenia o posiadaniu razem dzieci, bo nie mogę tylko „brać” i „dostawać”. Takim sposobem nasz synek pojawi się na świecie w czerwcu. Termin na 08.06, chociaż ja obstawiam polowe czerwca, bo moim dwóm dzieciaczkom tez było dobrze u mamy w brzuchu