reklama
AlaMakota0220101
Fanka BB :)
AlaMakota nie widzę Twojej grupy, dasz linka?
AlaMakota0220101
Nie wiem jak się dodaje członków, spróbuj w lika wejść, może mi wyskoczy powiadomienie.
Margot86
To nie tak. Zazwyczaj grupy zamknięte przyjmują nowych członków do połowy ciąży. Potem nowych osób się nie dopisuje, bo jest już dużo prywaty, zdjęć itd. Ciężko się otworzyć gdy co chwilę wskakuje nowa osoba. Gdzieś limit czasowy musi byćNajwyraźniej limit ograniczony tylko do wybranych
AlaMakota0220101
Dla mnie luz, jeśli nauczę się moderowaać grupę i będą chetne to zabawimy się w nową grupęTo nie tak. Zazwyczaj grupy zamknięte przyjmują nowych członków do połowy ciąży. Potem nowych osób się nie dopisuje, bo jest już dużo prywaty, zdjęć itd. Ciężko się otworzyć gdy co chwilę wskakuje nowa osoba. Gdzieś limit czasowy musi być
Margot86
Grupę zamknięta zaklada chyba główna administratorka aniaslu i ona też dodaje nowe osobyDla mnie luz, jeśli nauczę się moderowaać grupę i będą chetne to zabawimy się w nową grupę
AlaMakota0220101
ale ja założyłą nową zamkniętą grupę, o tej piszę: https://www.babyboom.pl/forum/grupy/czerwcowki-2023.807/Grupę zamknięta zaklada chyba główna administratorka aniaslu i ona też dodaje nowe osoby
Margot86
Tak ale link nie działa. Każdą grupę zamkniętą, na której jestem, zakładała aniaslu. Był wyznaczony wśród nas moderator, który wysyłał Ani listę jakie osoby dołączyć. Każda osoba z listy dostawała link i kod dostępu od Ani na skrzynkę. Jak ktoś chciał dołączyć później to ta sama zasada. Moderator wysyłał kolejna listę do Ani żeby dołączyła dane osobyale ja założyłą nową zamkniętą grupę, o tej piszę: https://www.babyboom.pl/forum/grupy/czerwcowki-2023.807/
angeliskax
Moderator
można samemu założyć grupę kiedyś nie można było, teraz znowu można.Tak ale link nie działa. Każdą grupę zamkniętą, na której jestem, zakładała aniaslu. Był wyznaczony wśród nas moderator, który wysyłał Ani listę jakie osoby dołączyć. Każda osoba z listy dostawała link i kod dostępu od Ani na skrzynkę. Jak ktoś chciał dołączyć później to ta sama zasada. Moderator wysyłał kolejna listę do Ani żeby dołączyła dane osoby
reklama
angeliskax
Moderator
i faktycznie tak było rok temu, ale chyba coś się zmieniło skoro można samemu znowu założyć grupę zamknięta i przyjmowaćTak ale link nie działa. Każdą grupę zamkniętą, na której jestem, zakładała aniaslu. Był wyznaczony wśród nas moderator, który wysyłał Ani listę jakie osoby dołączyć. Każda osoba z listy dostawała link i kod dostępu od Ani na skrzynkę. Jak ktoś chciał dołączyć później to ta sama zasada. Moderator wysyłał kolejna listę do Ani żeby dołączyła dane osoby
Podziel się: