reklama
Kwiatuszek1234
Fanka BB :)
Nie mam mdłości, ani nie wymiotuje drogi lek ale warty swojej ceny
A ktory jestes teraz tydzien?
Mialas silne mdlosci bardzo?
94i
10+2A ktory jestes teraz tydzien?
Mialas silne mdlosci bardzo?
Mdłości jak mdłości, ale sporo wymiotowalam, nawet po wodzie, ratowala mnie tylko Coca cola no i prawie nic nie jadłam. Tylko jakieś paluszki, chrupki kukurydziane itd
Kwiatuszek1234
10+2
Mdłości jak mdłości, ale sporo wymiotowalam, nawet po wodzie, ratowala mnie tylko Coca cola no i prawie nic nie jadłam. Tylko jakieś paluszki, chrupki kukurydziane itd
No mi chodzi teraz głównie o mdłości bo leki na wymioty mam już, ale na mdłości nie pomagaja a są mega silne i od rana do nocy
moja lekarka tez polecala mi Xonvea mowiac ze ponoc to jedyne co dziala na naszym rynku… ja co prawda juz nie mam mdlosci na szczescie, przynajmniej nie bardzo silnych. Da sie wytrzymac. Ale mialam tym gorsze im mniej jadlam, dlatego zawsze z samego rana na szafce nocnej mialam jakas przekaske ( kanapke z serkiem topionym, banan, jablko) i wcinalam zanim wstalam z lozka. Jadlam co kilka godzin malymi porcjami. Caly czas cos musialam przekasic ( migdaly, krakersy). Czasem kisiel pomagalNo mi chodzi teraz głównie o mdłości bo leki na wymioty mam już, ale na mdłości nie pomagaja a są mega silne i od rana do nocy
Kwiatuszek1234
moja lekarka tez polecala mi Xonvea mowiac ze ponoc to jedyne co dziala na naszym rynku… ja co prawda juz nie mam mdlosci na szczescie, przynajmniej nie bardzo silnych. Da sie wytrzymac. Ale mialam tym gorsze im mniej jadlam, dlatego zawsze z samego rana na szafce nocnej mialam jakas przekaske ( kanapke z serkiem topionym, banan, jablko) i wcinalam zanim wstalam z lozka. Jadlam co kilka godzin malymi porcjami. Caly czas cos musialam przekasic ( migdaly, krakersy). Czasem kisiel pomagal
Próbowałam juz wszystkiego i wszystkich "metod" jedzenia. Wszystko zawodzi...
bidula… wspolczuje ciPróbowałam juz wszystkiego i wszystkich "metod" jedzenia. Wszystko zawodzi...
Ja mam za 2 tygodnie, 1 grudniaDziewczyny, a miałyście już badania prenatalne?
reklama
Podziel się: