reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Ja tez juz mysle zeby zamowic detektor tetna.
Wzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętno;) Jutro go odbieram i od razu będę testować. Mam nadzieję,że będę mogła odetchnąć

reklama
Chyba zalecenie jest żeby mocz badać co miesiąc. Ja miałam przed każdą wizytą. Zawsze mocz i morfologię
Mam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrować 🙈 Może ktoś pomoże (2 zdj)

Załączniki

• 20221107_201101.jpg
    20221107_201101.jpg
    467,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 20221107_200738.jpg
    20221107_200738.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 50
No właśnie nikoniecznie. Mi endokrynolog mówił, ze zawsze badanie po tabletce, bo przecież sprawdzamy jak działają na nas leki, a nie jak fukncjonujemy bez nich.
Ja biorę leki już dłuższy czas i przy tsh nie ma to znaczenia tak naprawdę ale przy ft4 już tak i nie powinno się brać hormonów przed badaniem. Kilku endokrynologów juz przerobiłam w życiu 🤷🤷🤷

reklama
Do góry