reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja jadłam duphaston 3x1 ze względu na krwiaka. Jestem po wizycie i mogę go odstawić i luteinę. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogłabym odsprzedać taniej 2 opakowania pełne duphastonu i jedno napoczęte chyba do połowy i listek luteiny dopochwowej mam. Mi już niepotrzebne a szkoda żeby miało się zmarnować. A po wizycie u nas wszystko dobrze jutro zaczynam 10t i dzidzia ma 2,5 cm ale była skulona i nie miała ochoty się wyprostować do zdjęcia 🙂😍

Załączniki

• 466FEB09-BC35-4679-AFB8-E33A1DE05FFD.jpeg
    466FEB09-BC35-4679-AFB8-E33A1DE05FFD.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 77
  • F842CAD5-A51E-43DD-B36C-F4BA2DE6FCB9.jpeg
    F842CAD5-A51E-43DD-B36C-F4BA2DE6FCB9.jpeg
    936,5 KB · Wyświetleń: 80
Hmm ja też mam skierowanie od prywatnego ale ciekawa jestem czy to będzie płatne czy to nie płatne..zgłupiałam, zobaczę w poniedziałek dopytam😅
Podobno jak lekarz pracuje na NFZ i przyjmuje też prywatnie to może wystawić skierowanie z pieczątką na NFZ. Ale szczerze jeszcze się nie spotkałam żeby któryś był aż tak miły ;)

Ja jadłam duphaston 3x1 ze względu na krwiaka. Jestem po wizycie i mogę go odstawić i luteinę. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogłabym odsprzedać taniej 2 opakowania pełne duphastonu i jedno napoczęte chyba do połowy i listek luteiny dopochwowej mam. Mi już niepotrzebne a szkoda żeby miało się zmarnować. A po wizycie u nas wszystko dobrze jutro zaczynam 10t i dzidzia ma 2,5 cm ale była skulona i nie miała ochoty się wyprostować do zdjęcia 🙂😍

Nooo ale pamiątka te USG 😍

Cześć dziewczyny, sorki że mnie mało ale jestem wieczorem jak malutkie dziecko i padam, dzisiaj tez już zaliczylam drzemkę 🙄W ogóle nigdy mi sie prawie nic nie śni a dzisiaj apogeum 🤯
Tosty to mega ratunek i dla mnie, wchodzi i jeszcze smakuje 🥰.
Jak wasze samopoczucie dzisiaj?
U nas za oknem leje, szaro buro i ponuro a w tym ja zaczynająca odżywać, bo przeszły mi mdłości, które były ze mną od samego rana
Ja zasypiam wieczorem jak dziecko już od dawna, zero wieczorów bo idę spać, a mąż z córka jeszcze siedza
Hmm ja też mam skierowanie od prywatnego ale ciekawa jestem czy to będzie płatne czy to nie płatne..zgłupiałam, zobaczę w poniedziałek dopytam😅
Od prywatnego płatne. Nawet jak daje skierowanie to raczej platne

Ojej naprawdę wygląda już trochę jak dziecko a to dopiero początek 10t!
Liczysz 10 tydzień, że jesteś 9+x czy 10+x?

to jest 3d? Prosisz na wizycie o takie USG (jest dużo droższe?) czy Twój lekarz tylko takie wykonuje?

reklama
Do góry