reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
U mnie gin na nfz w poprzedniej ciąży ANI RAZU nie dał skierowania na mocz i badania krwi.
Nie mówiąc o tym, że raz około 25-30 tygodnia nieeeeeeeeeeżle mnie nastraszył.
Przed wizytą robuło się ktg - robiły pani położne z recepcji, trwało zawrotne 10 minut.
Potem pani dr patrzyła na te wyniki.
I raz mówi mi, ze słabe oscylacje ( czyli te /\/\/\/\/\/\/\/ nie były za wysokie, dosć niskie), ze daje skierowanie do szpitala, aby tam zobacyzli. Rozpłakała się ze stresu w gabinecie, a babka z takim " ale dlaczego Pani płacze?!".
No to ja zestresowana lece do domu, po drodze dzwonie do meża, że jadę do szpitala, spakowałam się jakbym na 2 tygodnie jechała xD walizka z rzeczami + torba z jedzeniem i poduszką.
Wchodzę tam na IP ( oczywiscie witają mnie bardzo "miłe" połozne 60+), tam mówię co jest i patrząc jak na idiotkę móią, że zapraszają na ktg.
Przyszły w międzyczasie jakieś 2 mega młode położne, patrzą na mój zapis z wizyty i się pytają na którym boku robiłam to ktg. Mówię, że na plecach.
A one na to, że przecież teraz ktg wychodzi baaaaaardzo dobrze, a tego badania na plecach nie powinno się robić. A jak wychodzi taki mizerny wynik, to pani dr powinna sama się zapytać jak było robione i zrobić jeszcze raz na boku.
Z tych emocji i z ulgi tez się im poryczałam :D
A najelepsze, że do gabinaetu na nfz bez pukania, bez czekania, bez niczego tak o wchodziły panie z recepcji. A "samolot" był tylko za małą kotarką, także jakby się pani wychyliła, to by widziała pacjentki w całej okazałości....
Smaczku dodaje fakt, zę gabinet był na końcu korytarza i jakby się kotarka przewróciła, to cała poczekalnia też miałaby niezłe widoki... A to przychodnia jakiś 10 rożnych specjalistów, od laryngologa, po ginekologa....
To jest dopiero hardkor 😁.

To logiczne byłoby 😁. Sama sobie winna jestem a może i nie, jestem szczuplutką osobą ale to dlatego, że dopiero w tym roku wyleczyłam WZW C, dieta fuuuuj, tłuszczu zero ahh.. A teraz jem i jem 😁 jak tak dalej pójdzie to będę tyla 1 kg na tydzień 🤣🤣🤣

Mi gin mówił nie przejmować się macica rośnie 😁

Co do jedzenia to zazdroszczę mi nic nie wchodzi.. chociaż wieczorami bardziej podjadam dzisiaj te tosty ciągle męczę 😂 a gin zakazał chudnąć, bo ja całe 49kg

Mi gin mówił nie przejmować się macica rośnie 😁

Co do jedzenia to zazdroszczę mi nic nie wchodzi.. chociaż wieczorami bardziej podjadam dzisiaj te tosty ciągle męczę 😂 a gin zakazał chudnąć, bo ja całe 49kg
Koleżanko 49 kgi mówią Ci, żeby chudnąć? 😁. Ja to już nie mam siły przez to 🤣 jem i śpię 🤣🤣🤣. Właśnie zjadłam bagietkę czosnkową, popiłam taką tubka "drugie śniadanie" no i pizza Riga wjechała(cała) Od razu mówię, nie mam tasiemca 😂😂 aa zakazał chudnąć 😂 na oczy lewdo widzę 😁

Dziewczyny jestem w szpitalu :(:(
Dostałam plamień...duża ilość brązowo czerwonego, udałam się na Izbe przyjęć i mnie zostawili.... Nie wiadome skąd, nie ma krwiaka.... Ani nic wszystko dobrze.....
Dostałam leki.
Serduszko bije ❣️
Czekamy do jutra....
Trzymajcie kciuki 🥺
Tulę mocno ❤️!!!! Być może masz nadżerkę.. A uprawiałaś seks, że tak bezczelnie Zapytam?

reklama
Dziewczyny jestem w szpitalu :(:(
Dostałam plamień...duża ilość brązowo czerwonego, udałam się na Izbe przyjęć i mnie zostawili.... Nie wiadome skąd, nie ma krwiaka.... Ani nic wszystko dobrze.....
Dostałam leki.
Serduszko bije ❣️
Czekamy do jutra....
Trzymajcie kciuki 🥺
Trzymamy kciuki ❤️będzie dobrze, najważniejsze ze serduszko bije ❤

Do góry