Ja nie ale to podobno wiezadla macicy się rozciągająDziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was ma też tak, że czuję jakby ciągnięcie w pachwinach?
reklama
93kora
Fanka BB :)
To logiczne byłoby . Sama sobie winna jestem a może i nie, jestem szczuplutką osobą ale to dlatego, że dopiero w tym roku wyleczyłam WZW C, dieta fuuuuj, tłuszczu zero ahh.. A teraz jem i jem jak tak dalej pójdzie to będę tyla 1 kg na tydzieńJa nie ale to podobno wiezadla macicy się rozciągają
93kora
To jest dopiero hardkor .U mnie gin na nfz w poprzedniej ciąży ANI RAZU nie dał skierowania na mocz i badania krwi.
Nie mówiąc o tym, że raz około 25-30 tygodnia nieeeeeeeeeeżle mnie nastraszył.
Przed wizytą robuło się ktg - robiły pani położne z recepcji, trwało zawrotne 10 minut.
Potem pani dr patrzyła na te wyniki.
I raz mówi mi, ze słabe oscylacje ( czyli te /\/\/\/\/\/\/\/ nie były za wysokie, dosć niskie), ze daje skierowanie do szpitala, aby tam zobacyzli. Rozpłakała się ze stresu w gabinecie, a babka z takim " ale dlaczego Pani płacze?!".
No to ja zestresowana lece do domu, po drodze dzwonie do meża, że jadę do szpitala, spakowałam się jakbym na 2 tygodnie jechała xD walizka z rzeczami + torba z jedzeniem i poduszką.
Wchodzę tam na IP ( oczywiscie witają mnie bardzo "miłe" połozne 60+), tam mówię co jest i patrząc jak na idiotkę móią, że zapraszają na ktg.
Przyszły w międzyczasie jakieś 2 mega młode położne, patrzą na mój zapis z wizyty i się pytają na którym boku robiłam to ktg. Mówię, że na plecach.
A one na to, że przecież teraz ktg wychodzi baaaaaardzo dobrze, a tego badania na plecach nie powinno się robić. A jak wychodzi taki mizerny wynik, to pani dr powinna sama się zapytać jak było robione i zrobić jeszcze raz na boku.
Z tych emocji i z ulgi tez się im poryczałam
A najelepsze, że do gabinaetu na nfz bez pukania, bez czekania, bez niczego tak o wchodziły panie z recepcji. A "samolot" był tylko za małą kotarką, także jakby się pani wychyliła, to by widziała pacjentki w całej okazałości....
Smaczku dodaje fakt, zę gabinet był na końcu korytarza i jakby się kotarka przewróciła, to cała poczekalnia też miałaby niezłe widoki... A to przychodnia jakiś 10 rożnych specjalistów, od laryngologa, po ginekologa....
Ja dziś właśnie poczułam ale to normalne, nie ma się czym przejmować!Dziewczyny, mam pytanie. Czy któraś z Was ma też tak, że czuję jakby ciągnięcie w pachwinach?
93kora
Kurczę, ile tam miejsca musi się wytworzyć dla dzidziJa dziś właśnie poczułam ale to normalne, nie ma się czym przejmować!
G
guest-1674645698
Gość
To logiczne byłoby . Sama sobie winna jestem a może i nie, jestem szczuplutką osobą ale to dlatego, że dopiero w tym roku wyleczyłam WZW C, dieta fuuuuj, tłuszczu zero ahh.. A teraz jem i jem jak tak dalej pójdzie to będę tyla 1 kg na tydzień
Mi gin mówił nie przejmować się macica rośnie
Co do jedzenia to zazdroszczę mi nic nie wchodzi.. chociaż wieczorami bardziej podjadam dzisiaj te tosty ciągle męczę a gin zakazał chudnąć, bo ja całe 49kg
93kora
Koleżanko 49 kgi mówią Ci, żeby chudnąć? . Ja to już nie mam siły przez to jem i śpię . Właśnie zjadłam bagietkę czosnkową, popiłam taką tubka "drugie śniadanie" no i pizza Riga wjechała(cała) Od razu mówię, nie mam tasiemca aa zakazał chudnąć na oczy lewdo widzęMi gin mówił nie przejmować się macica rośnie
Co do jedzenia to zazdroszczę mi nic nie wchodzi.. chociaż wieczorami bardziej podjadam dzisiaj te tosty ciągle męczę a gin zakazał chudnąć, bo ja całe 49kg
KAROLA2525
Dziewczyny jestem w szpitalu
Dostałam plamień...duża ilość brązowo czerwonego, udałam się na Izbe przyjęć i mnie zostawili.... Nie wiadome skąd, nie ma krwiaka.... Ani nic wszystko dobrze.....
Dostałam leki.
Serduszko bije
Czekamy do jutra....
Trzymajcie kciuki
Dostałam plamień...duża ilość brązowo czerwonego, udałam się na Izbe przyjęć i mnie zostawili.... Nie wiadome skąd, nie ma krwiaka.... Ani nic wszystko dobrze.....
Dostałam leki.
Serduszko bije
Czekamy do jutra....
Trzymajcie kciuki
93kora
Tulę mocno !!!! Być może masz nadżerkę.. A uprawiałaś seks, że tak bezczelnie Zapytam?Dziewczyny jestem w szpitalu
Dostałam leki.
Serduszko bije
Czekamy do jutra....
Trzymajcie kciuki
reklama
Aneczka2021
Trzymamy kciuki będzie dobrze, najważniejsze ze serduszko bije ❤Dziewczyny jestem w szpitalu
Dostałam leki.
Serduszko bije
Czekamy do jutra....
Trzymajcie kciuki
Podziel się: