reklama
Aneczka2021
Fanka BB :)
Dodałam cieA mozecie dodać mnie do wątku prywatnego ?
Hej dzisiaj praca 9-17 potem weekend wolny. Znalazłam już na Olx ogłoszenie na moje miejsce pracy - szybko poszło ale trudno, cieszę się ze jeszcze około miesiąca popracuje i odpocznę psychicznie.
Jutro chyba powiemy rodzicom. Chciałabym to zrobić jakoś oryginalnie ale nie mam pomysłu jak
Kiedyś widziałam filmik, że przyszli rodzice chcą niby zrobić sobie zdjecie ze swoimi rodzicami / przyjaciólmi i zamiast krzyknać cheese przed zdjeciem to krzycza bedziecie dziadkami / jestem w ciazy osoba, ktora robi zdjecie tak naprawde to nagrywa wiec jest super pamiątka
Klaudia126
mnie także, a prosiłam 2-3 razy o wpisanie, ale pewnie moje wiadomości pośród innych zgubiły sięTa lista z pierwszej str już dawno nie była aktualizowana mnie tam np nie ma ;(
ola070197
widziałam to, tez mi się podoba. Ja bym w sumie jeszcze poczekała ale jeśli dojdzie do nich ze szukają kogoś na moje miejsce pracy to już będzie dziwnie. Mieszkają z dziadkami wiec i oni tez się dowiedzą od razu. Chciałabym poczekać z teściowa i moja druga babcia, bo boje się ze zaraz cała rodzina będzie wiedziećKiedyś widziałam filmik, że przyszli rodzice chcą niby zrobić sobie zdjecie ze swoimi rodzicami / przyjaciólmi i zamiast krzyknać cheese przed zdjeciem to krzycza bedziecie dziadkami / jestem w ciazy osoba, ktora robi zdjecie tak naprawde to nagrywa wiec jest super pamiątka
Aneczka2021
Jesteście dopisanemnie także, a prosiłam 2-3 razy o wpisanie, ale pewnie moje wiadomości pośród innych zgubiły się
Klaudia126
@Klaudia126Dobra to ja wezme kilka dziewczyn przykładowych bo duzo nas. Kazdy będzie sie dopisywal i tak na koncu powstanie lista cala
@Lubiekluskikladzione
@Aneczka2021
@Karolinaa32
@Dzastaoksy
@Aklime
@Dodulina20
@findmysky
94i
Proszę o dopisanie też mnie
AleksandraOlaa
Aktywna w BB