Aneczka2021
Fanka BB :)
Grupa na fb nazywa sie :grupa 06.23Dzień dobry cz
y mogłabym prosić o dodanie na listę na fb? Nie chcę tutaj pisać, s na prywatnej grupie chętnie bym się udzielała. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grupa na fb nazywa sie :grupa 06.23Dzień dobry cz
y mogłabym prosić o dodanie na listę na fb? Nie chcę tutaj pisać, s na prywatnej grupie chętnie bym się udzielała. Pozdrawiam
Aniu wysłałam Ci link do mojego profilu. Teraz mnie znajdzieszJa na fb niestety grupy nie mogę znalesc
Zapraszamy też na fbMi to wczoraj kamien z serca spadł po tej wizycie, nie ma to jak serio dobre USG i dobry lekarz, wybaczcie ale padłam jak dziecko. Z tej radosci i chyba super dawki spokoju dzisiaj bez wymiotów poranek ! coś niesamowitego.........
dopisałam się również do listy do prywatnej grupy tu z Wami
ja dzisiaj zdalnie sobie pracuję i też mnie suszyyyyy
ja się w nocy budzę i pić muszę , sahara normalnieWczoraj bardzo jak na jakimś kacu