reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

W końcu Was nadrobiłam 😁 trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Fajnie już wyglądają te nasze maleństwa na usg. Ja mam w sobotę wizytę i nie mogę się doczekać. Dzisiaj byłam na badaniach i czekam na wyniki. Wysłałam prośbę o dołączenie do grupy na fb.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Ja właśnie wyszłam z USG.
Wg USG 9tydz+ 0, wg OM 8tydz+5
Serduszko pięknie bije 167 u/min
Niestety mam krwiaka 41mm x 9mm :(
CRL 23,7 mm

Zalecenie oszczędzającego trybu życia, zero dźwigania.
Następne usg + test PAPPA 28.11.
Mam nadzieję, że do tego czasu po krwiaku nie będzie śladu.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!

Załączniki

• 20221103_110641.jpg
    20221103_110641.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 83
Uwaga wpadam do Was na chwilę z kilkoma informacjami. Po pierwsze, dzisiaj wam zrobię dział otwarty, czekam też na listę do działu zamkniętego. A poza tym, jeśli myślałyście o zrobieniu testu przesiewowego, to w Centrum Medycznym Damiana dla 10 mam czeka zniżka, tylko proszę napiszcie do mnie.

Test.png

Cześć Dziewczyny,
Ja właśnie wyszłam z USG.
Wg USG 9tydz+ 0, wg OM 8tydz+5
Serduszko pięknie bije 167 u/min
Niestety mam krwiaka 41mm x 9mm :(
CRL 23,7 mm

Zalecenie oszczędzającego trybu życia, zero dźwigania.
Następne usg + test PAPPA 28.11.
Mam nadzieję, że do tego czasu po krwiaku nie będzie śladu.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące!
Super zdjęcie 😍 ja się dzisiaj tez zapisałam na usg+test pappa na 21.11. Dostałaś jakieś leki na krwiaka ?

U mnie identyczna sytuacja. Tylko glukoza 85
Ja miałam cukrzycę ciążową poprzednio i bym wolała, żeby ten wynik był niższy 🙆 ale najważniejsze że w normie. Myślę, że nie będę musiała teraz robić krzywej.
Właśnie wróciłam ze sklepu z pakietem: suchary na mdłości, migdały na zgagę i żurawinę na bakterie w moczu 🙆

reklama
Do góry