reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Gratuluję, też mam pcos :)mialas swoją owulacje czy stymulowana? :)
3 stymulowany, Lamettą. Też mam IO, ale udało mi się doprowadzić do regularnych cykli z owulacjami, ale lekarz stwierdził, że już długo się staramy, a też jestem po 30 więc zwiększymy szanse. To była nasza ostatnia stymulacja, później mieliśmy robić immunologie albo przystąpić do in vitro ale się udało ☺️

Caly dzien jest mi smutno i chce sie plakac😔 na innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic😥ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje😞moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje😕
W jakich tygodniach przestalo bic serduszko? Na dobra sprawe każda wizyta to stres pierw czy jest pecherzyk w macicy potem zarodek potem serca i każda wizyta to strach czy będzie serduszko bilo.. Ja tak mam...

Kochana jeżeli masz możliwość idź do innego lekarza niech dokładnie sprawdzi na lepszym usg. Za duży pęcherzyk zoltkowy nie świadczył o niczym dobrym. Ja miałam rosnący i mój miał najwiecej 6,7 mm jak miał 4 mm to już lekarz mi alarmował ze dzieje się coś niedobrego. A dzidziuś już jest? Ja niestety ta ciąże poroniłam w 10 tc nie chciałabym Cię straszyć ale ja bym to sprawdziła na Twoim miejscu. Jak masz jakieś pytanie to pisz śmiało.
Mam syna ale to już kawał chłopaka bo ma 12 lat. Serduszko biło na tym USG, ale skoro radzicie pójść jeszcze do innego lekarza jutro się umówię pilnie, bo faktycznie rośnie to dość szybko. Tydzień temu było około 3mm. Teraz na USG zarodek 6mm, ale ten pęcherzyk żółtkowy mnie trochę dobił, bo jest spory.. Miałam powiedzieć rodzicom i zwątpiłam dzisiaj po sprawdzeniu tego USG.
Dziękuję bardzo za wsparcie❤

Fajnie bylo by zrobić tu grupe prywatna, ja bym sie bala na ten moment dołączyć na fb do jakieś grupy bo wiem ze ktos ze znajomych to zobaczy a na ten moment bym nie chciała :)
Ale to jest grupa zamknieta.
W jakich tygodniach przestalo bic serduszko? Na dobra sprawe każda wizyta to stres pierw czy jest pecherzyk w macicy potem zarodek potem serca i każda wizyta to strach czy będzie serduszko bilo.. Ja tak mam...
Niewiem nie pisaly dziewczyny a ja nie bylam w stanie zapytac😕

reklama
Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadek :) a powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę :)
U nas wpadka ponieważ poniosła nas chwila🤣🤣a tak na serio to ja chciałam ale mąż nie 🙈 źle wyliczył biedny😁

Do góry