reklama
93kora
Fanka BB :)
Tak czy siak będzie wiedziała jak najlepsza przyjaciółka, zna Cie najlepiej na świecie . Ale wiem o czym piszesz. U mnie to wgl... Moja siostra rodzi 2 tygodnie przede mną z tym, że mieszka w Wietnamie i będzie miała małego WietnamczykaU mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
Klaudia126
mnie też proszę dopisaćMnie też proszę dopisać do listy
Dmhmcm Dominika OM 11.09.22
Klaudia126 Klaudia OM 12.09.22
KAROLA2525
Mam podobnie najlepsza przyjaciółka jest po dwóch poronieniach nie wiem jak jej powiedzieć. Wiem że będzie się cieszyć ale ten temat jest dla niej bardzo trudny.U mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
93kora
Trzymam kciuki ja byłam wcześniej na Sor bo plamienia mi się zaczęły, 5+6 i Akcji serca nie bylo. Kurczaki morskie.... Myślałam, że ze strachu umrę a dzisiaj 6+2 i już byłoJa też jestem chętna na prywatna grupę )
Gratulacje dziewczyny za dzisiejsze wizyty!!!
JA JUTRO PIERWSZA WIZYTA!!!
Noc będzie napewno przespana
KAROLA2525
Ja jutro będę miała 6+1 więc mam nadzieję ze bedzieTrzymam kciuki ja byłam wcześniej na Sor bo plamienia mi się zaczęły, 5+6 i Akcji serca nie bylo. Kurczaki morskie.... Myślałam, że ze strachu umrę a dzisiaj 6+2 i już było
Margot86
Mi z USG wyszło 6+1 i już biło serduszkoJa jutro będę miała 6+1 więc mam nadzieję ze bedzie
Madame JS
To ja z kolei mam co robić, kiedy Wasi synowie (i córki) są właśnie w szkole Wieczorami w związku z tym również... Także też się nie piszę... ;-)Jak dopisujecie mnie do listy to OM 19.09 termin wypada na 26.06 prywatnie może @aniaslu założyć ja moderatorem nie mogę być. Mam 8 latka jeszcze na pokładzie a, że chodzi do szkoły mam co robić dniami .
reklama
Aneczka2021
Gratuluję, też mam pcos mialas swoją owulacje czy stymulowana?Cześć dziewczyny Ja wg OM 18.09 dziś mam 6tc+3 jutro mam pierwszą wizytę z USG i strasznie się stresuje, mam nadzieje, że będzie dobrze ja mam PCOS i staraliśmy się ponad 2 lata to moja pierwsza ciąża, wiec dlatego tak mam
Podziel się: