reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Jak dopisujecie mnie do listy to OM 19.09 termin wypada na 26.06 😊 prywatnie może @aniaslu założyć ❤️ ja moderatorem nie mogę być. Mam 8 latka jeszcze na pokładzie a, że chodzi do szkoły mam co robić dniami 😊😊.

reklama
U mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
Tak czy siak będzie wiedziała jak najlepsza przyjaciółka, zna Cie najlepiej na świecie 😊. Ale wiem o czym piszesz. U mnie to wgl... Moja siostra rodzi 2 tygodnie przede mną 😊 z tym, że mieszka w Wietnamie i będzie miała małego Wietnamczyka ❤️

U mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
Mam podobnie :( najlepsza przyjaciółka jest po dwóch poronieniach :(nie wiem jak jej powiedzieć. Wiem że będzie się cieszyć ale ten temat jest dla niej bardzo trudny.

Ja też jestem chętna na prywatna grupę :))
Gratulacje dziewczyny za dzisiejsze wizyty!!!
JA JUTRO PIERWSZA WIZYTA!!!
Noc będzie napewno przespana 😂
Trzymam kciuki ✊ ja byłam wcześniej na Sor bo plamienia mi się zaczęły, 5+6 i Akcji serca nie bylo. Kurczaki morskie.... Myślałam, że ze strachu umrę a dzisiaj 6+2 i już było ❤️

Jak dopisujecie mnie do listy to OM 19.09 termin wypada na 26.06 😊 prywatnie może @aniaslu założyć ❤️ ja moderatorem nie mogę być. Mam 8 latka jeszcze na pokładzie a, że chodzi do szkoły mam co robić dniami 😊😊.
To ja z kolei mam co robić, kiedy Wasi synowie (i córki) są właśnie w szkole 😂 Wieczorami w związku z tym również... Także też się nie piszę... ;-)

reklama
Cześć dziewczyny ☺️ Ja wg OM 18.09 dziś mam 6tc+3 jutro mam pierwszą wizytę z USG i strasznie się stresuje, mam nadzieje, że będzie dobrze 🥹 ja mam PCOS i staraliśmy się ponad 2 lata to moja pierwsza ciąża, wiec dlatego tak mam 🙃
Gratuluję, też mam pcos :)mialas swoją owulacje czy stymulowana? :)

Do góry