reklama
Aklime
Fanka BB :)
Ja nie mam przeczuć, ale ekonomiczniej byłoby mieć dziewczynkę, bo dużo rzeczy mam po córceDziewczyny, macie jakieś przeczucia co do płci? U mnie w najbliższej rodzinie rodzą się praktycznie same dziewczynki, stąd ciężko mi myśleć, że u mnie mogłoby być inaczej
My jeszcze nie, chce poczekać do 12 tyg, prenaralnych. W pracy wie jeden kolega ale akurat poszedł na długie l4 i wie jeszcze moja jedną koleżanka. Mąż chyba nikomu nie mówił. No i wrzesniowki moje wiedzaA powiedzialyscie juz najblizszym o ciazy czy jeszcze czekacie z nowinami?
G
guest-1674645698
Gość
Mnie też proszę dopisać do listy
Dmhmcm Dominika OM 11.09.22
Dmhmcm Dominika OM 11.09.22
midnightsky
Trzeba zrobić listę chętnych i zgłosić się do @aniaslu . Tylko tyle wiem
Ja oczywiście chętna na forum prywatne, ale na moderatora się nie zgłaszam bo nie ogarniam
KAROLA2525
Ja nie, jem tak jak jadłam.Zauważyłyście u siebie jakieś zachcianki? Albo np. jecie coś co wcześniej jadłyście rzadziej lub wcale?
KAROLA2525
Ja też jestem chętna na prywatna grupę )Kto chętny na moderatora?
Gratulacje dziewczyny za dzisiejsze wizyty!!!
JA JUTRO PIERWSZA WIZYTA!!!
Noc będzie napewno przespana
G
guest-1674645698
Gość
Dziewczyny tak się zastanawiam czy się martwić? Zerknęłam na opis z USG i YS jest aż 5,4mm. Jak myślicie czy iść jeszcze dodatkowo na jedno USG? Lekarz nic nie mówił złego, mówił że wszystko ok, ale jakoś tak mnie to zaczęło stresować jak to zobaczyłam. Trochę sporo jak na 6 tydzień.
Ja tylko kwaśne a słodkiego prawie wcale. A zwykle i to i to miksowalam.Zauważyłyście u siebie jakieś zachcianki? Albo np. jecie coś co wcześniej jadłyście rzadziej lub wcale?
W ciąży z synem w ogóle kwaśnego nie mogłam jeść. Mam nadzieję, że to zwiastuje dziewczynke
A kiedy masz kolejną wizytę? Pod koniec 6 tygodnia już powinno być serduszko jak zarodek wg OM. Może właśnie na drugi dzień po wizycie już zaczęło bićDziewczyny tak się zastanawiam czy się martwić? Zerknęłam na opis z USG i YS jest aż 5,4mm. Jak myślicie czy iść jeszcze dodatkowo na jedno USG? Lekarz nic nie mówił złego, mówił że wszystko ok, ale jakoś tak mnie to zaczęło stresować jak to zobaczyłam. Trochę sporo jak na 6 tydzień.
reklama
U mnie wie tylko mąż. Powiemy rodzinie na święta a w pracy krótko przed L4. Inaczej zamecza mnie praca żeby wykorzystać czas póki jestem.
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
Najlepszej przyjaciółce boję się powiedzieć bo sama się stara a mnie się udało i nie chcę żeby jej było przykro
Podziel się: