reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

beta później zwalnia z przyrostem ale nie wiem na jakim etapie 🤷🏻‍♀️ powyżej 10.000 powinno niż być widać zarodek z serduszkiem, może uda ci się udać na USG? Myślę że tak by było najrozsądniej
Wizyta w poniedziałek. Na dwóch USG był tylko pęcherzyk, był to prawdopodobnie 6tydzien więc Nie wiem czy za wcześnie żeby coś oprócz pęcherzyka było widać. No z ta beta to już sama Nie wiem. Gdzieś czytałam że powyżej 6000 podwaja się nawet do 96godzin. A znów na innej stronie że do 10 tyg powinno co 48godz rosnąć min 66%. Pisałam do lekarza ale narazie cisza i nie wiem czy jutro znów powtórzyć czy dać sobie spokój.

reklama
Wizyta w poniedziałek. Na dwóch USG był tylko pęcherzyk, był to prawdopodobnie 6tydzien więc Nie wiem czy za wcześnie żeby coś oprócz pęcherzyka było widać. No z ta beta to już sama Nie wiem. Gdzieś czytałam że powyżej 6000 podwaja się nawet do 96godzin. A znów na innej stronie że do 10 tyg powinno co 48godz rosnąć min 66%. Pisałam do lekarza ale narazie cisza i nie wiem czy jutro znów powtórzyć czy dać sobie spokój.
dla własnego spokoju możesz zrobić ale i tak myślę że USG byłoby najlepszym rozwiązaniem. Na wcześniejszych USG był Tylko pęcherzyk, bo i beta była poniżej tego 10.000

U mnie dziś też pierwsze mdłości. Na szczęście bez wymiotów. W ogóle rano nie mogę nic zjeść. Dopiero zjadłam śniadanie.
Podbrzusze pobolewa 🤦
Niby wiem, że tak może być ale i tak każdy ból trochę niepokoi

Ja to złapałam schiza czy czasem zarodek nie umiejscowił się z bliźnie po CC bo to nie rokuje zbyt dobrze. Wogóle mam mega kalafior ciążowy, jeszcze wczoraj wiedziałam że mam się zapytać lekarza o 3 rzeczy a teraz to tylko pamietam że o 3 rzeczy ale o jakie to już nie pamiętam 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

A wiesz kiedy była owulacja? Na tym etapie faktycznie do kontroli lepsze jest USG ;)

reklama
Do góry