Margola1986
Fanka BB :)
Zrobiłam dziś bhcg i mam ledwo 100. Kurde trochę mały ten wynik. Dziś od ostatniej miesiączki wychodzi 5+6.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bylas już na usg?Zrobiłam dziś bhcg i mam ledwo 100. Kurde trochę mały ten wynik. Dziś od ostatniej miesiączki wychodzi 5+6.
ważny jest przyrost bety, a nie sama wartość. Może miałaś później owulację?Zrobiłam dziś bhcg i mam ledwo 100. Kurde trochę mały ten wynik. Dziś od ostatniej miesiączki wychodzi 5+6.
też nie mam za bardzo objawów i myślę czy będzie te maleństwo czy nie będzie w pęcherzykuCzy ktoś tu tez nie miał objawów a zobaczył już serduszko? Ja oszaleję do wizyty.
mam wizytę dopiero za tydzień w czwartek, a też nie mam żadnych objawów, raz na jakiś czas zaboli mnie brzuch jak na @... A tak to gdyby nie badania to bym nie wiedziała, że w ciąży jestemteż nie mam za bardzo objawów i myślę czy będzie te maleństwo czy nie będzie w pęcherzyku
kiedy masz wizytę i w którym tyg jesteś?też nie mam za bardzo objawów i myślę czy będzie te maleństwo czy nie będzie w pęcherzyku
dzisiaj mam 6+3, wedle tego co wyszło lekarzowi na usg na pierwszym usg widoczny był tylko pęcherzyk, teraz kolejna wizytę mam 26.10 czyli dzień przed Tobą i mam nadzieję, że już będzie serduszko piękne plamień nie mam, objawy prawie żadne tak jak Ty - czasem ból brzuszka i może minimalne, nieprzeszkadzające mdłości A Ty który masz tydzień i która to wizyta?kiedy masz wizytę i w którym tyg jesteś?
u mnie początek, dopiero 4t4d według owulacji, także za tydzień będzie niecałe 6t więc nie wiem czy będzie serduszko już widać, okaże siędzisiaj mam 6+3, wedle tego co wyszło lekarzowi na usg na pierwszym usg widoczny był tylko pęcherzyk, teraz kolejna wizytę mam 26.10 czyli dzień przed Tobą i mam nadzieję, że już będzie serduszko piękne plamień nie mam, objawy prawie żadne tak jak Ty - czasem ból brzuszka i może minimalne, nieprzeszkadzające mdłości A Ty który masz tydzień i która to wizyta?
Nie byłam na usg dopiero 31.10 idę na wizytę. Wiem że ważny jest przyrost ale trochę to 100 to za mało. Ciężko stwierdz kiedy miałam owukacje bo mam długie cykle od 32-35 dniA bylas już na usg?
Przyrost po 48h bardzo dużo Ci powie i trzymam kciuki, że uspokoiNie byłam na usg dopiero 31.10 idę na wizytę. Wiem że ważny jest przyrost ale trochę to 100 to za mało. Ciężko stwierdz kiedy miałam owukacje bo mam długie cykle od 32-35 dni