No i jak wynik ?Ja dziś zrobilam 3417.0,progesteron 34.0 ale tsh 5.0.pojde w środę do gona ,bo to tsh wysokieJa mam od tygodnia infekcje górnych dróg oddechowych. I mierzyłam temperaturę, cały czas mam granice od 36,9 do 37,4. Gdzie ja wiecznie temperatura 35. Zrobiłam przed okresem test owulacyjny i ku mojemu zdziwieniu, wyszedł pozytywny jak nigdy. Pojechałam szybko do apteki i na dwóch ciążowych tez pozytyw. Ze dwa razy dziennie zaboli mnie podbrzusze. Więcej objawów nie mam. No jeszcze napady na słodycze w poniedziałek powtarzam betę.
reklama
AgataMarianna
Fanka BB :)
1718 za dwa dni powtarzam. Tsh robię jutro, zwiększyłam leki, wiec może nie ma tragedii.. oby
A leczysz się na tarczyce ?Ja nie zazywalam nigdy nic .2 lata temu miałam 2.5 czyli w normie potem nie robiłam1718 za dwa dni powtarzam. Tsh robię jutro, zwiększyłam leki, wiec może nie ma tragedii.. oby
AgataMarianna
Leczę już ponad 10 lat. Zazwyczaj miałam niskie tsh, mam manie pilnowania tego. Najlepiej jakby było 1-1,5.
No właśnie, zobaczymy mize mi da takis euthyrox ,ciekawe czy usg coś pokaże.Leczę już ponad 10 lat. Zazwyczaj miałam niskie tsh, mam manie pilnowania tego. Najlepiej jakby było 1-1,5.
Madame JS
A propos TSH - ja biorę leki od ok. 2 lat, ale to tylko w ramach starań o ciążę, bo tak naprawdę nie miałam niedoczynności, chodziło o ten słynny poziom ok. 1. Badałam się ostatnio 3 miesiące temu i wszystko było OK, ale powtórzyłam badanie kilka dni temu - i poziom już nieźle wzrósł! Jutro mam wizytę u endokrynologa, zobaczę, co mi poradzi na tym etapie...
Aneczka2021
A nie jest normalna do 2? Ja bylan ostatnio o lekarza i mialam 1, 73 i bylo dobrze. Lekow na tarczyce nie bioręLeczę już ponad 10 lat. Zazwyczaj miałam niskie tsh, mam manie pilnowania tego. Najlepiej jakby było 1-1,5.
Chyba nawet do 2.5 w ciazy 1 trymestrA nie jest normalna do 2? Ja bylan ostatnio o lekarza i mialam 1, 73 i bylo dobrze. Lekow na tarczyce nie biorę
Lubiekluskikladzione
reklama
Aneczka2021
Gratuluję dostalas skierowanie na jakies badania krwi? czekamy na relacje z kolejnej wizyty szybko masz kolejna wizytęJestem już po wizycie - pęcherzyk w macicy, za tydzień kolejna wizyta
Podziel się: