reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Fakt na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie choć opuchnięcie od progesteronu może dawać taki efekt. 3 tygodnie temu kupiłam spodnie, takie fajne dopasowane, dziś np już są lekko obcisłe w pasie. I druga kwestia, jeśli to kolejna ciąża to często brzuch rośnie szybciej

Fakt na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie choć opuchnięcie od progesteronu może dawać taki efekt. 3 tygodnie temu kupiłam spodnie, takie fajne dopasowane, dziś np już są lekko obcisłe w pasie. I druga kwestia, jeśli to kolejna ciąża to często brzuch rośnie szybciej
Ja nie mam żadnych objawów, wczesniej jak sie was pytalam to bolalo mnie podbrzusze max 2 razy dziennie dosłownie na minute bol taki okresowy ale dzien przed wizytą przestal bolec brzuch, nie mam żadnych objawów :)

Ja też czuje się prawie normalnie, gdybym nie wiedziała to pewnie niczego bym nie zauważyła, gorzej czułam się 2 tygodnie temu. Zbieram się powoli, żeby zapisać się do lekarza, ale nie chcę iść za wcześnie, a z drugiej strony potem się zastanawiam, czy wszystko ok.

Ja mam od tygodnia infekcje górnych dróg oddechowych. I mierzyłam temperaturę, cały czas mam granice od 36,9 do 37,4. Gdzie ja wiecznie temperatura 35. Zrobiłam przed okresem test owulacyjny i ku mojemu zdziwieniu, wyszedł pozytywny jak nigdy. Pojechałam szybko do apteki i na dwóch ciążowych tez pozytyw. Ze dwa razy dziennie zaboli mnie podbrzusze. Więcej objawów nie mam. No jeszcze napady na słodycze😅 w poniedziałek powtarzam betę.

reklama
Do góry