KAROLA2525
Fanka BB :)
Mi dziś strasznie jeszcze ten brzuch..Dziewczyny, czy Wam tez jest non stop zimno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi dziś strasznie jeszcze ten brzuch..Dziewczyny, czy Wam tez jest non stop zimno?
Ja na początku mialam takie kłucia w podbrzuszu jak na miesiączkę pozniej jux nie a widziałam serduszko w 7 tygodniu według om. Jak ktoś nie ma żadnych objawów to nie znaczy ze z ciąża jest coś nie tak.Czy ktoś tu tez nie miał objawów a zobaczył już serduszko? Ja oszaleję do wizyty.
Jednorazowo przed wizytą mialam przypadek ze czulam sie slabo kręciło mi sie w głowie itp ale zmierzylam cukier i okazalo sie ze mialam tylko 74 ale to byl jednorazowy skok prawdopobnie od tego ze odłożyłam glucophage i całkowicie słodkie. Cukier w mocxu mi nie wyszedł a i glukoza na czco wyszla wporzadkuJa na początku mialam takie kłucia w podbrzuszu jak na miesiączkę pozniej jux nie a widziałam serduszko w 7 tygodniu według om. Jak ktoś nie ma żadnych objawów to nie znaczy ze z ciąża jest coś nie tak.
To jest ten sam gin u którego byłaś wcześniej?Ja jestem po kolejnym USG - zarodek wg niego ma dopiero 6mm (w zeszły poniedziałek miał 3mm). Widzę, że lekarz niedokładnie zmierzył CRL nie obejmując całego maluszka, ale i tak umieram ze stresu. Zapisałam się od razu na jutro do innego lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Inny i inny sprzęt USG. Jutro idę do jeszcze innej lekarki, tylko ona miała termin na jutro, ale ma bardzo dobre opinie i badanie będzie na tym samym sprzęcie co za pierwszym razemTo jest ten sam gin u którego byłaś wcześniej?
trzymam kciuki, daj koniecznie znać. Wyglada jakby nie zmierzył całego dzidziusia. Tulę mocno.Ja jestem po kolejnym USG - zarodek wg niego ma dopiero 6mm (w zeszły poniedziałek miał 3mm). Widzę, że lekarz niedokładnie zmierzył CRL nie obejmując całego maluszka, ale i tak umieram ze stresu. Zapisałam się od razu na jutro do innego lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Wszystko będzie dobrze wierze w to Daj znać po wizycieInny i inny sprzęt USG. Jutro idę do jeszcze innej lekarki, tylko ona miała termin na jutro, ale ma bardzo dobre opinie i badanie będzie na tym samym sprzęcie co za pierwszym razem
zasnęłam po 21, wstałam o 6. Wyspana. Jakieś głupoty mi się śniły. Brzuch tez zakuł przed snem i rano kilka razy. Ide dzisiaj po wolne na poniedziałek i wtorek. Czuje się jakaś wykończona.Jak dzisiejsza noc?
Ja koszmar, bol brzucha jak na miesiączke gbyby nie ciaza napewno wstałabym po tabletkę nie wyspana i z takim humorem do pracy