reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj po wizycie. Narazie sam pęcherzyk. Według aplikacji 5+2.
Chyba złe jednostki są na wydruku bo 3,69cm, chyba powinno być mm.
28/10 idę na następne USG.

Ja biorę Prenatal Uno i dwie tabletki Prenatal DHA, tak mi w aptece poleciła

Załączniki

• IMG20221017214031.jpg
    IMG20221017214031.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 57
Na pocieszenie napisze Ci, że też mam schizy. W pierwszej ciazy w 15 tyg miałam krwawienie z powodu krwiaka, o którym wcześniej nie wiedziałam i teraz za każdym razem jak korzystam z toalety drżę żeby nie zobaczyć krwi
Ja to samo. Też miałam krwawienie z krwiaka i teraz co chwilę biegam do łazienki i sprawdzam papier 🫣

Test powtórzony pół godziny temu, no raczej poprzedni nie był wadliwy... Jeszcze jeden zostawiłam na jutro rano, choć raczej na pewno będzie też będzie pozytywny.
W takim razie mam na imię Gosia, mieszkam w Gdańsku, mam (jeszcze) 29 lat. Mam córkę urodzoną 20 czerwca 2021, zabawnie by było jakby drugie dziecko urodziło się tego samego dnia, jaką oszczędność na urodzinach 😂
Wiem, że każda z Was odpowie "byle zdrowe", ale gdybyście mogły wybrać to syn czy córka? Nam się marzy drugą córeczka :)
Zobacz załącznik 1453900
Mi się marzy córeczka 😍

Test powtórzony pół godziny temu, no raczej poprzedni nie był wadliwy... Jeszcze jeden zostawiłam na jutro rano, choć raczej na pewno będzie też będzie pozytywny.
W takim razie mam na imię Gosia, mieszkam w Gdańsku, mam (jeszcze) 29 lat. Mam córkę urodzoną 20 czerwca 2021, zabawnie by było jakby drugie dziecko urodziło się tego samego dnia, jaką oszczędność na urodzinach 😂
Wiem, że każda z Was odpowie "byle zdrowe", ale gdybyście mogły wybrać to syn czy córka? Nam się marzy drugą córeczka :)
Zobacz załącznik 1453900

Czesc! Ja mam przeczucie, ze będzie dziewczyna. 😊 Ale różnie to bywa. Mąż powiedział - obojętnie. Zobaczymy.

Wczoraj zasnęłam dziewczyny 19:30 a wstałam dziś przed 7… przedwczoraj to samo.

reklama
Zrobiony ostatni test, znowu kreska bardzo szybko. No 3 różne testy chyba nie mogą kłamać, jutro beta, a w piątek lekarz. Jak się czujecie z rana? Ja już od ponad pół godziny w pracy :)
zależy od dnia, rano raz nic się nie dzieje a dopiero po 10 mdłości, a czasem wstaje z Mdłościami i dopiero przejdzie jak coś zjem. 😉

Do góry