ola070197
Fanka BB :)
jak najbardziej ok. Minimalny przyrost to 66%Mam betę. 345, kalkulator wylicza średni przyrost 99% na 48h (ostatnia sprawdzałam w czwartek). Myślicie, ze ok czy mało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak najbardziej ok. Minimalny przyrost to 66%Mam betę. 345, kalkulator wylicza średni przyrost 99% na 48h (ostatnia sprawdzałam w czwartek). Myślicie, ze ok czy mało?
Tylko ten minimalny przyrost chyba uwzględnia tez późniejsza ciąże bo potem jednak wolniej rośniejak najbardziej ok. Minimalny przyrost to 66%
No i fajnie będziesz spokojniejszajuż dzwoniłam, czekam na receptę 2x2 muszę brać
Ja tylko widziałam jak miga mój gin uważa, że na tym etapie więcej szkody tym można wyrządzić niż pożytku.Który tydzień ile ma mm zarodek? Super wiadomość a słyszycie bicie serca czy widzicie na monitorze jak miga?
a możliwe, ale wydaje mi się ze Twój wynik jest okej. Mi w złe rozwijającej się ciąży przyrastała tylko o 33%Tylko ten minimalny przyrost chyba uwzględnia tez późniejsza ciąże bo potem jednak wolniej rośnie
Mój gin niestety bez ostrzeżenia puścił bicie serca przez głośnik :/Ja tylko widziałam jak miga mój gin uważa, że na tym etapie więcej szkody tym można wyrządzić niż pożytku.
Wielu tak robi myślę (mam nadzieję), że jeśli się na to decydują wiedzą przez ile sekund jest to jeszcze bezpieczne.Mój gin niestety bez ostrzeżenia puścił bicie serca przez głośnik :/
Ja też widxialam jak miga, nie slyszalamJa tylko widziałam jak miga mój gin uważa, że na tym etapie więcej szkody tym można wyrządzić niż pożytku.
Super wieści cieszę się razem z WamiJa już po USG, serduszko bije