reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Mój pierwszy test też wyglądał tak, że sama myślałam że sobie coś wmawiam 😂 wysłałam mężowi a on na to, że przecież tam jest jedna kreska 🫢

Załączniki

• IMG_9515.jpeg
    IMG_9515.jpeg
    58,8 KB · Wyświetleń: 72
Dokładnie 😅 mi nie dało to spokoju, popołudniu kupiliśmy kolejny test i był już taki 🥰
Taaak... mojemu mężowi należało pokazać taki, nic innego by nie zadziałało ;-)
Żeby w ogóle być pewną, że on nie popsuje całego momentu, najpierw dałam mu instrukcję. Żeby wiedział, gdzie, jak i dlaczego patrzeć :-D
Ale jego i tak zastanowiło, dlaczego ta druga kreska jest jaśniejsza... skoro jasna to nie ciąża może? 🙄🤦‍♀️
Poza tym, wiecie, u Was to jest kwestia niespodzianki również, my byliśmy w całym "procesie" ;-)

Żeby w ogóle być pewną, że on nie popsuje całego momentu, najpierw dałam mu instrukcję. Żeby wiedział, gdzie, jak i dlaczego patrzeć :-D
Ale jego i tak zastanowiło, dlaczego ta druga kreska jest jaśniejsza... skoro jasna to nie ciąża może? 🙄🤦‍♀️
Poza tym, wiecie, u Was to jest kwestia niespodzianki również, my byliśmy w całym "procesie" ;-)
mój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszko😂

Mój to samo😂😂 cieszy się ale widzę że tak jakby jeszcze nie dowierzał albo go męczy ta kreska lekko jaśniejsza 😂

reklama
Do góry