KAROLA2525
Fanka BB :)
Napewno się odezwę.piękna kreska daj znać jutro jak będziesz mieć wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno się odezwę.piękna kreska daj znać jutro jak będziesz mieć wynik
chłopy nie widzą, a niby wzrokowceMój pierwszy test też wyglądał tak, że sama myślałam że sobie coś wmawiam wysłałam mężowi a on na to, że przecież tam jest jedna kreska
chłopy nie widzą, a niby wzrokowce
Taaak... mojemu mężowi należało pokazać taki, nic innego by nie zadziałało ;-)Dokładnie mi nie dało to spokoju, popołudniu kupiliśmy kolejny test i był już taki
mój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszkoTaaak... mojemu mężowi należało pokazać taki, nic innego by nie zadziałało ;-)
Żeby w ogóle być pewną, że on nie popsuje całego momentu, najpierw dałam mu instrukcję. Żeby wiedział, gdzie, jak i dlaczego patrzeć
Ale jego i tak zastanowiło, dlaczego ta druga kreska jest jaśniejsza... skoro jasna to nie ciąża może?
Poza tym, wiecie, u Was to jest kwestia niespodzianki również, my byliśmy w całym "procesie" ;-)
Po jakim czasie od testu poszłaś do lekarza??? Mówią że najlepiej iść kolo 5/6 tyg nie wiem jak to jest jeśli pójdę już w tym tygmój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszko
Mój to samo cieszy się ale widzę że tak jakby jeszcze nie dowierzał albo go męczy ta kreska lekko jaśniejszaTaaak... mojemu mężowi należało pokazać taki, nic innego by nie zadziałało ;-)
Żeby w ogóle być pewną, że on nie popsuje całego momentu, najpierw dałam mu instrukcję. Żeby wiedział, gdzie, jak i dlaczego patrzeć
Ale jego i tak zastanowiło, dlaczego ta druga kreska jest jaśniejsza... skoro jasna to nie ciąża może?
Poza tym, wiecie, u Was to jest kwestia niespodzianki również, my byliśmy w całym "procesie" ;-)
To zależy, co chcesz zobaczyć. Dziewczyny idą w miarę wcześnie, wtedy zobaczysz pęcherzyk. Serduszko to okolice 6. tygodnia.Po jakim czasie od testu poszłaś do lekarza??? Mówią że najlepiej iść kolo 5/6 tyg nie wiem jak to jest jeśli pójdę już w tym tyg
Testy testami ale potwierdzić należy i od razu sprawdzę torbiela czy wchłonąłTo zależy, co chcesz zobaczyć. Dziewczyny idą w miarę wcześnie, wtedy zobaczysz pęcherzyk. Serduszko to okolice 6. tygodnia.