reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Mój pierwszy test też wyglądał tak, że sama myślałam że sobie coś wmawiam 😂 wysłałam mężowi a on na to, że przecież tam jest jedna kreska 🫢

Załączniki

• IMG_9515.jpeg
    IMG_9515.jpeg
    58,8 KB · Wyświetleń: 77
Dokładnie 😅 mi nie dało to spokoju, popołudniu kupiliśmy kolejny test i był już taki 🥰
Taaak... mojemu mężowi należało pokazać taki, nic innego by nie zadziałało ;-)
Żeby w ogóle być pewną, że on nie popsuje całego momentu, najpierw dałam mu instrukcję. Żeby wiedział, gdzie, jak i dlaczego patrzeć :-D
Ale jego i tak zastanowiło, dlaczego ta druga kreska jest jaśniejsza... skoro jasna to nie ciąża może? 🙄🤦‍♀️
Poza tym, wiecie, u Was to jest kwestia niespodzianki również, my byliśmy w całym "procesie" ;-)

Żeby w ogóle być pewną, że on nie popsuje całego momentu, najpierw dałam mu instrukcję. Żeby wiedział, gdzie, jak i dlaczego patrzeć :-D
Ale jego i tak zastanowiło, dlaczego ta druga kreska jest jaśniejsza... skoro jasna to nie ciąża może? 🙄🤦‍♀️
Poza tym, wiecie, u Was to jest kwestia niespodzianki również, my byliśmy w całym "procesie" ;-)
mój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszko😂

Mój to samo😂😂 cieszy się ale widzę że tak jakby jeszcze nie dowierzał albo go męczy ta kreska lekko jaśniejsza 😂

reklama
Do góry