KAROLA2525
Fanka BB :)
Mój mi powiedział że tak nic nie widzi "Powiem Ci, ze mój był bledszy. Jak pokazałam mężowi to tylko z wielkiej miłości nie popukał się w glowe
Gratulacje! Czekamy na wyniki bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mi powiedział że tak nic nie widzi "Powiem Ci, ze mój był bledszy. Jak pokazałam mężowi to tylko z wielkiej miłości nie popukał się w glowe
Gratulacje! Czekamy na wyniki bety
Okres powinam mieć jutro, 21 września ostatnia miesiączkaMnie właśnie niepokoi ich brak lub lekkie
to mój wyglądał tak dzień przed spodziewana miesiączka, robiony wieczorem:Okres powinam mieć jutro, 21 września ostatnia miesiączka
to mój wyglądał tak dzień przed spodziewana miesiączka, robiony wieczorem:
leci na bete, ja przy takiej kresce na drugi dzień miałam 25,9Jasna jest jest widać widać
Świetnie mam nadzieję że u mnie nic się już nie zmieni ))
Jutro lecę kreska ciemniejsza!leci na bete, ja przy takiej kresce na drugi dzień miałam 25,9
robiłaś drugi test? Czy to ten sam po czasie?
Dzis z ranarobiłaś drugi test? Czy to ten sam po czasie?
piękna kreska daj znać jutro jak będziesz mieć wynikDzis z rana