reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

mój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszko😂
Ja właśnie nic nie nagrałam ani nie dostałam wydruku... Ale w sumie nie przyszłoby mi też do głowy siadać na fotel z telefonem w ręku (no bo nie w kieszeni ;-)). Dlatego też idę do innego lekarza jutro, może wyjdę z jakąś pamiątką ;-)
A co do pokazywania mężowi, to podobnie jak z testem - z nim pójdę dopiero za parę tygodni, bo on tam nic nie zobaczy :D.

reklama
Ja mam mega wielkie cyce, które bolą. Wczoraj suszylam grzyby, zapach który uwielbiam, a wczoraj doprowadził mnie do wymiotów 🤷🏻‍♀️
ja tez mam wielkie, a teraz jeszcze większe 😒 po zdjęciu stanika jest koszmar. Ja jeszcze wymiotów nie miałam, ale tez niektóre zapachy albo ich nie czułam albo były mniej intensywne. Suchy szampon, którego zapach nigdy mi nie przeszkadzał w dzień zrobienia testu wydawał mi się taki bardzo mocny. 😂

Hej dziewczyny! Mogę dołączyć do Was?? :))
Dzis zrobiłam test i z moich obliczeń będę czerwcowa mamusia :) w poniedziałek robię betę i powtarzam test, co sądzicie o tym teście???
Kreska w czasie wyszła? Ja kiedyś robiłam test i go tak zostawiłam a po jakiś 15 minutach zerknelam i właśnie taka kreska była, a w ciąży nie byłam. Choć teraz w tym cyklu wyszedł mi tak pierwszy, no ale to w czasie i nie był robiony rano

Załączniki

• 20220923_133750.jpg
    20220923_133750.jpg
    927,3 KB · Wyświetleń: 65
Kreska w czasie wyszła? Ja kiedyś robiłam test i go tak zostawiłam a po jakiś 15 minutach zerknelam i właśnie taka kreska była, a w ciąży nie byłam. Choć teraz w tym cyklu wyszedł mi tak pierwszy, no ale to w czasie i nie był robiony rano
Tak szybko się pojawiła. Wydaje mi się że ten z dzisiaj się wiarygodny. Jutro będzie beta to wszystko wyjaśni :))

reklama
Do góry