reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

mój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszko😂
Ja właśnie nic nie nagrałam ani nie dostałam wydruku... Ale w sumie nie przyszłoby mi też do głowy siadać na fotel z telefonem w ręku (no bo nie w kieszeni ;-)). Dlatego też idę do innego lekarza jutro, może wyjdę z jakąś pamiątką ;-)
A co do pokazywania mężowi, to podobnie jak z testem - z nim pójdę dopiero za parę tygodni, bo on tam nic nie zobaczy :D.

reklama
Ja mam mega wielkie cyce, które bolą. Wczoraj suszylam grzyby, zapach który uwielbiam, a wczoraj doprowadził mnie do wymiotów 🤷🏻‍♀️
ja tez mam wielkie, a teraz jeszcze większe 😒 po zdjęciu stanika jest koszmar. Ja jeszcze wymiotów nie miałam, ale tez niektóre zapachy albo ich nie czułam albo były mniej intensywne. Suchy szampon, którego zapach nigdy mi nie przeszkadzał w dzień zrobienia testu wydawał mi się taki bardzo mocny. 😂

Hej dziewczyny! Mogę dołączyć do Was?? :))
Dzis zrobiłam test i z moich obliczeń będę czerwcowa mamusia :) w poniedziałek robię betę i powtarzam test, co sądzicie o tym teście???
Kreska w czasie wyszła? Ja kiedyś robiłam test i go tak zostawiłam a po jakiś 15 minutach zerknelam i właśnie taka kreska była, a w ciąży nie byłam. Choć teraz w tym cyklu wyszedł mi tak pierwszy, no ale to w czasie i nie był robiony rano

Załączniki

• 20220923_133750.jpg
    20220923_133750.jpg
    927,3 KB · Wyświetleń: 63
Kreska w czasie wyszła? Ja kiedyś robiłam test i go tak zostawiłam a po jakiś 15 minutach zerknelam i właśnie taka kreska była, a w ciąży nie byłam. Choć teraz w tym cyklu wyszedł mi tak pierwszy, no ale to w czasie i nie był robiony rano
Tak szybko się pojawiła. Wydaje mi się że ten z dzisiaj się wiarygodny. Jutro będzie beta to wszystko wyjaśni :))

reklama
Do góry