reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Jak tam się dziś czujecie dziewczyny ?
Ja dziś czuje się niepokojąco dobrze
Jest tu ktoś z trojmiasta ?? :)
Co do niepokojąco dobrego samopoczucia - to ja dołączam. Zero skutków ubocznych ;-)
Zrobiliśmy sobie dziś wieczorem domową pizzę.
Pozostaję w szoku po tym, jak odkryłam, że w pieczywie tostowym jest alkohol...

reklama
Co do niepokojąco dobrego samopoczucia - to ja dołączam. Zero skutków ubocznych ;-)
Zrobiliśmy sobie dziś wieczorem domową pizzę.
Pozostaję w szoku po tym, jak odkryłam, że w pieczywie tostowym jest alkohol...
to jestem w szoku, ale pewnie to śladowe ilości 😮 dziś częstowano mnie ulubionym ciastem, ale musiałam odmówić bo wiem ze jest mocno nasączone alkoholem

to jestem w szoku, ale pewnie to śladowe ilości 😮 dziś częstowano mnie ulubionym ciastem, ale musiałam odmówić bo wiem ze jest mocno nasączone alkoholem
Tak, to tylko do konserwacji i właściwie po otwarciu opakowania wyparowuje, ale jednak... nie przyszłoby mi do głowy, żeby takie rzeczy sprawdzać!
Właśnie w zeszłym tygodniu miałam taką sytuację u koleżanki na kolacji - dzień przed usłyszałam, jak mówi, że na deser u niej będzie tiramisu z wiśniami ze spirytusu ;-) Nie dość, że alkohol, to jeszcze surowe białka... Więc na szybko zorganizowałam inne ciasto i też przyniosłam na deser. Wyszło niezręcznie... bo przecież nie będę się jeszcze przyznawać... ;-)

Hej dziewczyny! Mogę dołączyć do Was?? :))
Dzis zrobiłam test i z moich obliczeń będę czerwcowa mamusia :) w poniedziałek robię betę i powtarzam test, co sądzicie o tym teście???

Załączniki

• IMG_20221015_122355.jpg
    IMG_20221015_122355.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 94
Hej dziewczyny! Mogę dołączyć do Was?? :))
Dzis zrobiłam test i z moich obliczeń będę czerwcowa mamusia :) w poniedziałek robię betę i powtarzam test, co sądzicie o tym teście???
Powiem Ci, ze mój był bledszy. Jak pokazałam mężowi to tylko z wielkiej miłości nie popukał się w glowe 🤣
Gratulacje! Czekamy na wyniki bety ;)

Jak tam dziewczyny poranek? 😉 ja wstałam po 6 wyspana. W nocy budził mnie ból sutków przy dotknięciu. Pewnie będę nieprzytomna popołudniu znowu 😉

reklama
Do góry