Kwiatuszek1234
Fanka BB :)
zależy od dnia.. dziś jak już pisałam wcześniej jestem niewyspana. Zmęczona jestem dziś bardzo, ale to może dlatego ze miałam dużo pracy + ogarnięcie domu. Może to pierwszy dzień i będzie tak już codziennie. w pierwszej ciąży wracałam po 17 z pracy i bym tylko spała. Teraz jestem bardziej rozdrazniona, płaczliwa dzisiaj sklocilam się z mezem, potem nie byłam zła, a potem znowu dwubiegun do tego wszystkiego ból piersi, lędźwi No i te wzdęcia wieczorami. A Ty jakie masz objawy?
O co chodzi z językiem? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam on jest bardziej dla ciężarnej, zeby sobie posegregować badania, poczytać jakieś pierdolety w oczekiwaniu na wizytę ;p
Ale ogólnie nie jest to niezbędne, sama się skusilam ale serio zwykła teczka wystarczy
@Kwiatuszek1234 ja jestem mega śpiąca, tak samo miałam w ciąży z córka - cały pierwszy trymestr najchętniej bym przespała tylko w poprzedniej ciąży mogłam sobie na to pozwolić a teraz cóż… trzeba przeżyć
Ja to czuję, ze na dniach zaczne wymiotować i nie będę mogla nic jeść... jak w pierwszej ciąży.
I ciągłe śpiąca jestem, co mnie nieco niepokoi, ale to chyba jednak normalne no i właśnie teraz już nie pospie w dzień za bardzo bo trzeba się zająć dzidziusiem. Dobrze, że nie jestem sama