reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Słyszałam, że w luxmed dobra jest dr Kamińska i dr Kuś. Ja mam zamiar prowadzić ciążę prywatnie a w ramach abonamentu robić badania krwi. Nie wiem tylko czy jest tam taka opcja.
Korzystałam z segregatora, fajny gadżet, miałam porządek w dokumentach 😀

Słyszałam o dr Kamińskiej ale umówienie się do niej graniczy z cudem… Próbowałam wiele razy i nigdy mi się nie udało znaleźć terminu 🥲
Najchętniej nie zmieniałabym lekarza, bo do aktualnej ginekolog chodzę prywatnie już dobre 7 lat, ale te ceny… 🙄
A co do samych badań to wydaje mi się że nie dadzą w luxmed tak od razu skierowań na same badania jeżeli nie będzie się u jakiegoś ginekologa od nich prowadzić ciąży…
Ale jeżeli jest jednak opcja to byłoby super 😁

reklama
Dziewczyny będziecie kupować lub kupiłyście już segregator ciążowy od mamyginekolog? 😉
I pytanie nr 2 - może jest tu ktoś z Warszawy i poleca jakiegoś ginekologa na luxmed lub prywatnie ale nie za miliony 🫠
Aktualnie chodzę właśnie prywatnie ale przy tych kosztach obawiam się bankructwa 😂😅
jeszcze nie zamawiałam, ale napewno zamówię po pierwszej wizycie ☺️

Dziewczyny będziecie kupować lub kupiłyście już segregator ciążowy od mamyginekolog? 😉
I pytanie nr 2 - może jest tu ktoś z Warszawy i poleca jakiegoś ginekologa na luxmed lub prywatnie ale nie za miliony 🫠
Aktualnie chodzę właśnie prywatnie ale przy tych kosztach obawiam się bankructwa 😂😅

Chętnie bym kupiła, ale w tym języku mi nic nie da 🙄. Możesz sobie ściągnąć tez ze strony internetowej

A chce Ci się spać bardziej niż zwykle?
zależy od dnia.. dziś jak już pisałam wcześniej jestem niewyspana. Zmęczona jestem dziś bardzo, ale to może dlatego ze miałam dużo pracy + ogarnięcie domu. Może to pierwszy dzień i będzie tak już codziennie. 🤷🏼‍♀️ w pierwszej ciąży wracałam po 17 z pracy i bym tylko spała. Teraz jestem bardziej rozdrazniona, płaczliwa 😂 dzisiaj sklocilam się z mezem, potem nie byłam zła, a potem znowu 😂 dwubiegun 😂 do tego wszystkiego ból piersi, lędźwi No i te wzdęcia wieczorami. A Ty jakie masz objawy?

Chętnie bym kupiła, ale w tym języku mi nic nie da 🙄. Możesz sobie ściągnąć tez ze strony internetowej
O co chodzi z językiem? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam :) on jest bardziej dla ciężarnej, zeby sobie posegregować badania, poczytać jakieś pierdolety w oczekiwaniu na wizytę ;p
Ale ogólnie nie jest to niezbędne, sama się skusilam ale serio zwykła teczka wystarczy 🫣

@Kwiatuszek1234 ja jestem mega śpiąca, tak samo miałam w ciąży z córka - cały pierwszy trymestr najchętniej bym przespała 🙈 tylko w poprzedniej ciąży mogłam sobie na to pozwolić a teraz cóż… trzeba przeżyć 🙈

reklama
A i plus do tego - budzę się w nocy lub nad ranem na siku. To potem nie zasne od razu tylko dziś Np o 1 się obudziłam do dopiero przed 4 zasnęłam, wczoraj po 5 wstałam zasnęłam przed budzikiem 🫣

Do góry