CoTuPoczne
Fanka BB :)
Ja jeszcze do godziny się nie przywiązujeczyli wizytujący razem ja 17:30, to będzie długi dzien dla mnie
A który to będzie dzien u Ciebie? U mnie 5+6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze do godziny się nie przywiązujeczyli wizytujący razem ja 17:30, to będzie długi dzien dla mnie
ja też mam na 26 mam nadzieję, że będzie już serduszko mocno biłoczyli wizytujący razem ja 17:30, to będzie długi dzien dla mnie
u mnie będzie 7+2, mam na 12.00Ja jeszcze do godziny się nie przywiązuje
Ja nie przywiązuje uwagi do takich rzeczy i nie mam zamiaru kupować tego segregatoraDziewczyny będziecie kupować lub kupiłyście już segregator ciążowy od mamyginekolog?
I pytanie nr 2 - może jest tu ktoś z Warszawy i poleca jakiegoś ginekologa na luxmed lub prywatnie ale nie za miliony
Aktualnie chodzę właśnie prywatnie ale przy tych kosztach obawiam się bankructwa
Ja jeszcze do godziny się nie przywiązuje
ja też mam na 26 mam nadzieję, że będzie już serduszko mocno biło
Słyszałam, że w luxmed dobra jest dr Kamińska i dr Kuś. Ja mam zamiar prowadzić ciążę prywatnie a w ramach abonamentu robić badania krwi. Nie wiem tylko czy jest tam taka opcja.Dziewczyny będziecie kupować lub kupiłyście już segregator ciążowy od mamyginekolog?
I pytanie nr 2 - może jest tu ktoś z Warszawy i poleca jakiegoś ginekologa na luxmed lub prywatnie ale nie za miliony
Aktualnie chodzę właśnie prywatnie ale przy tych kosztach obawiam się bankructwa
Mam z poprzedniej ciąży, nie wiem czy będę używać terazDziewczyny będziecie kupować lub kupiłyście już segregator ciążowy od mamyginekolog?