reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Hej ,ja byłam wczoraj u gina ,niestety nie jest najlepiej, pechersyk urósł, zarodek się pojawił maleńki 2 mm ale bez tętna.jeszcze dal czas ale we wtorek mam skierowanie do szpitala ,ma jeszcze sprawdzić czy coś się zmieni-jeśli nie to niestety zostanę. Póki co podejrzenie poronienia zatrzymanego 😪
Serduszko teoretycznie ma prawo pojawić się do crl wynoszącego 5mm. Przy 2mm jeszcze nic nie jest stracone, trzymam mocno kciuki 😊

Hej ,ja byłam wczoraj u gina ,niestety nie jest najlepiej, pechersyk urósł, zarodek się pojawił maleńki 2 mm ale bez tętna.jeszcze dal czas ale we wtorek mam skierowanie do szpitala ,ma jeszcze sprawdzić czy coś się zmieni-jeśli nie to niestety zostanę. Póki co podejrzenie poronienia zatrzymanego 😪
Trzymam mocno kciuki!

Trzymam kciuki 👍🏻, musi być dobrze 😊

Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i kurczaczek ma już 8 mm i widzieliśmy bijące serducho🥰
dziś 7+0 i mam do was pytanie - czy wy też widzicie już po sobie jakieś zmiany? czy to możliwe ze w 8 tygodniu mam już lekki brzuch? Nawet narzeczony wczoraj na to zwrócił uwagę ;P
Czy to zależy od ułożenia macicy itp ze u niektórych nie widać bardzo długo a u niektórych od razu?

Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i kurczaczek ma już 8 mm i widzieliśmy bijące serducho🥰
dziś 7+0 i mam do was pytanie - czy wy też widzicie już po sobie jakieś zmiany? czy to możliwe ze w 8 tygodniu mam już lekki brzuch? Nawet narzeczony wczoraj na to zwrócił uwagę ;P
Czy to zależy od ułożenia macicy itp ze u niektórych nie widać bardzo długo a u niektórych od razu?
Przy kolejnej ciąży brzuch widać wcześniej. Może to wzdęcie od progesteronu. Gratuluję serduszka ❤️

reklama
Do góry