reklama
Impressja87
Zaciekawiona BB
Tak, wiem. Ale nie jestem najmłodsza - chcę się trochę uspokoić ze to np nie jakas pozamaciczna ciąża… choc nie wiem czy i na to nie za wczesniebędzie wszystko dobrze, nie ma innej możliwości! Nie denerwuj się i czekaj na wizytę Chociaż to chyba bardzo wcześnie?
Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Badalas może progesteron? Wynik powyżej 30 praktycznie eliminuje ryzyko ciąży pozamacicznejTak, wiem. Ale nie jestem najmłodsza - chcę się trochę uspokoić ze to np nie jakas pozamaciczna ciąża… choc nie wiem czy i na to nie za wczesnie
Hej ,ja byłam wczoraj u gina ,niestety nie jest najlepiej, pechersyk urósł, zarodek się pojawił maleńki 2 mm ale bez tętna.jeszcze dal czas ale we wtorek mam skierowanie do szpitala ,ma jeszcze sprawdzić czy coś się zmieni-jeśli nie to niestety zostanę. Póki co podejrzenie poronienia zatrzymanego
Dzastaoksy
A który u ciebie TC?Hej ,ja byłam wczoraj u gina ,niestety nie jest najlepiej, pechersyk urósł, zarodek się pojawił maleńki 2 mm ale bez tętna.jeszcze dal czas ale we wtorek mam skierowanie do szpitala ,ma jeszcze sprawdzić czy coś się zmieni-jeśli nie to niestety zostanę. Póki co podejrzenie poronienia zatrzymanego
Impressja87
Zaciekawiona BB
Niestety badalam w roznych laboratoriach. Bylo ok 26,5; 30; a wczoraj 24,5…Badalas może progesteron? Wynik powyżej 30 praktycznie eliminuje ryzyko ciąży pozamacicznej
CoTuPoczne
o coś Ty, szkoda ze nie wiedziałam bo bym tez progesteron zbadała ale z progiem nigdy problemów nie miałam… nie wiedziałam, ze to coś o pozamacicznej może powiedzieć.Badalas może progesteron? Wynik powyżej 30 praktycznie eliminuje ryzyko ciąży pozamacicznej
Och nie. Trzymam mocno kciuki zeby jeszcze ruszyłoHej ,ja byłam wczoraj u gina ,niestety nie jest najlepiej, pechersyk urósł, zarodek się pojawił maleńki 2 mm ale bez tętna.jeszcze dal czas ale we wtorek mam skierowanie do szpitala ,ma jeszcze sprawdzić czy coś się zmieni-jeśli nie to niestety zostanę. Póki co podejrzenie poronienia zatrzymanego
midnightsky
Wierzę, że jeszcze będzie dobrze trzymam kciukiHej ,ja byłam wczoraj u gina ,niestety nie jest najlepiej, pechersyk urósł, zarodek się pojawił maleńki 2 mm ale bez tętna.jeszcze dal czas ale we wtorek mam skierowanie do szpitala ,ma jeszcze sprawdzić czy coś się zmieni-jeśli nie to niestety zostanę. Póki co podejrzenie poronienia zatrzymanego
Lubiekluskikladzione
.
reklama
midnightsky
Oo słyszałam, że na tych grupach istne szaleństwo ale nie wiedziałam, że aż tak z czystej ciekawości bym dołączyła ale póki co chyba się wytrzymamJa dołączyłam ale nic się nie udzielam. Byłam i nadal jestem na lipcowkach 2021 i cyrki tam piękne są. Więc w sumie jestem tam dla beki Jedna mądrzejsza od drugiej, co chwile jakieś gownoburze
Podziel się: