strasznie mi przykro. Wiem z doświadczenia przez co przechodzicie. Dużo siły życzęDziewczyny, tak mi przykro ale muszę się z Wami pożegnać..niestety ale serduszko przestało bić i jade właśnie do szpitala..
Życzę Wam abyście już wszystkie tu wytrwały i skład się jedynie na plus zmieniał. Trzymacie się i pamiętajcie że bardzo mocno za Was trzymam kciuki.
reklama
Magdam27
Fanka BB :)
Mój lekarz tego samego dnia, kiedy pobierali mi krew do sanco sprawdzał te wszystkie parametry na usg, które mógl zobaczyc na tamten moment i były prawidłoweBardzo mi przykro z powodu Twojej straty Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze i żebyś w czerwcu tuliła zdrowe Maleństwo a miałaś już USG prenatalne?
Mój lekarz prowadzący też mówiła,żeby zrobić sanco w 12 tyg, ale chyba zrobię tydzień wcześniej, bo już się tak bardzo nie mogę doczekać.
Lubiekluskikladzione
Cześć dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do wątku prywatnego, to proszę, napiszcie tutaj. Najlepiej gdyby powstała od razu lista Waszych nicków
Magdam27
Hej, ja bardzo proszę o dołączenieCześć dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do wątku prywatnego, to proszę, napiszcie tutaj. Najlepiej gdyby powstała od razu lista Waszych nicków
mama kubulki
Ja też bardzo proszę o dodanie mnie do wątku prywatnegoCześć dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do wątku prywatnego, to proszę, napiszcie tutaj. Najlepiej gdyby powstała od razu lista Waszych nicków
mama kubulki
Biedna.... Zdrówka życzę.Mój lekarz tego samego dnia, kiedy pobierali mi krew do sanco sprawdzał te wszystkie parametry na usg, które mógl zobaczyc na tamten moment i były prawidłowe
Mnie przez 3 tygodnie męczyło mega przeziębienie i nie mogłam wyzdrowieć. Teraz do środy jestem na L4 i już mi lepiej.
Cześć dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do wątku prywatnego, to proszę, napiszcie tutaj. Najlepiej gdyby powstała od razu lista Waszych nicków
Witam, ja również proszę o dołączenie do wątku prywatnego.
Wcześniej Was czytałam, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać.
To moja pierwsza ciąża więc chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia
reklama
Podziel się: