reklama
Cześć dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do wątku prywatnego, to proszę, napiszcie tutaj. Najlepiej gdyby powstała od razu lista Waszych nicków
Ja również proszę o dodanie mnie
AgataMarianna
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny, mam wyniki testu Sanco i są prawidłowe! Będzie dziewczynka
Cześć dziewczyny,
Chciałabym dołączy do wątku prywatnego. Mam 28lat, jestem w pierwszej ciąży nie do końca planowanej. Po pierwszym szoku przyszła radość. Nie informowałam jeszcze rodziny, chce poczekać do pierwszego USG prenatalnego.
Miło wszystkich poznać
Chciałabym dołączy do wątku prywatnego. Mam 28lat, jestem w pierwszej ciąży nie do końca planowanej. Po pierwszym szoku przyszła radość. Nie informowałam jeszcze rodziny, chce poczekać do pierwszego USG prenatalnego.
Miło wszystkich poznać
Lubiekluskikladzione
Gratulacje też już mam wyniki, z tym, że u mnie wszystko wskazuje na zdrowego chłopcaDziewczyny, mam wyniki testu Sanco i są prawidłowe! Będzie dziewczynka
O, znalazłam, ja chciałabym dołączyćCześć dziewczyny jeśli któraś z Was jeszcze chce dołączyć do wątku prywatnego, to proszę, napiszcie tutaj. Najlepiej gdyby powstała od razu lista Waszych nicków
Aklime
Gratulacje !Dziewczyny, mam wyniki testu Sanco i są prawidłowe! Będzie dziewczynka
mama kubulki
GratulacjeGratulacje też już mam wyniki, z tym, że u mnie wszystko wskazuje na zdrowego chłopca
reklama
mama kubulki
GratulacjeDziewczyny, mam wyniki testu Sanco i są prawidłowe! Będzie dziewczynka
ja miałam dzisiaj pobierana krew do Sanco. Tak się denerwuję.... no i też bym chciała dziewczynkę, bo mam już 2 chlopcow.
Podziel się: