reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja dostalam skierowania, moze dlatego ze mam kota, troche smutne ze tak różnie to bywa.. powinno być u każdego lekarza tak samo w ciązy, szkoda słow :(

dodatkowo musze sie podzielić z wami moją radością - dzis pierwszy dzien apetytu - mialam taką ochotę na mielone i brokuły, że zrobiłam i zjadłam z przerwami oczywiscie ale 3 dokładki - nigdy mi sie to nie zdarzyło, to chyba z tej radosci ze mi dzisiaj lepiej, wczoraj cały dzień czułam się tragicznie -nonstop mdłości już mialam tak dość ze chcialo mi sie płakać.
Ja miewam dobry apetyt ale jak się najem to po jakimś czasie i tak mdłości wracają. Szczególnie wieczorem. I zjem coś na co bardzo mam ochotę, a potem nie mogę na to patrzeć. Zrobiłam zupę, była pyszna a teraz na samą myśl, że bym miała robić i jeść drugi raz to zaczyna mi się wszystko cofać 🤦 jedynie bez limitu smakują mi owoce. Głównie mandarynki. A rano jem płatki czekoladowe z mlekiem, bo nic innego mi nie wchodzi

Ja dzis pół nocy nie przespalam,bo straszny bol zoladka mnie obudzil ktory potwm przeniosl sie na brzuch,myslal ze z bolu sie posikam😞zadzwonilam do swojej kliniki i powiedzieli ze w takich syguacjach do szpitala powinnam jechac,a ja tego nie zrobilam. Teraz z placzem jade do swojego gina bo kazal przyjechac,mam nadzieje ze sprawdzi czh z baby wszystko ok😞

Przelecialam tylko wiadomości bo czasu brak. Dzisiaj podkusilo mnie pojechać na zakupy, bo mi się ciasto zachciało robić i żałuję.. w sklepach pierdolcowo. W Lidlu myślałam że zamdleje. Jeszcze jak szłam po klatce do domu zachciało mi się wymiotować, ledwo dobiegłam do mieszkania.. klatka była myta i ten zapach był nie do zniesienia. Zamówiłam sobie detektor tętna 🙈 nie wiem czy dobry bo się na tym nie znam. Niby jest napisane że jest po 12tc, to mi jeszcze chwilkę brakuje. Dziś u mnie 10+3. Wogóle w poprzedniej ciąży w nocy o północy wiedziałam który mam tydzień i dzień. Teraz muszę sprawdzać w apce 🤷🏻‍♀️

Mam nadzieję że nie zgłosiłam jakiegoś komentarza bądź osoby, bo przed chwila mała mi tel wyrwała 🙈 widziałam tylko coś "zgłoś"😂

Ja dzis pół nocy nie przespalam,bo straszny bol zoladka mnie obudzil ktory potwm przeniosl sie na brzuch,myslal ze z bolu sie posikam😞zadzwonilam do swojej kliniki i powiedzieli ze w takich syguacjach do szpitala powinnam jechac,a ja tego nie zrobilam. Teraz z placzem jade do swojego gina bo kazal przyjechac,mam nadzieje ze sprawdzi czh z baby wszystko ok😞
dawaj znać co się dzieje, a ja trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞❤️

Hej
U mnie wyniki były w ciągu 2 dni w vitalabo.
U mnie glukoza 87 mg/dl.
Wyszły mi tylko przeciwciała różyczki , ale przechodziłam w dzieciństwie.
Męczy mnie dzisiaj bol głowy, ale mam migreny więc myślę, że do jutra przejdzie.
Jeśli chodzi o ubrania mieszczę się we wszystko tylko wieczorem widać po bluzach ... że się opinają. U mnie mało kto wie o ciąży. W pracy bo musiałam przejść na l4 , mąż i przyjaciolka. Czekamy do 12 tc - wtedy powiemy.
Muszę sprawdzić kod zwolnienia aby się nie zdziwić.

Polecacie jakieś leginsy/jeansy dla ciężarnych, ale duży rozmiar mnie interesuje jak coś 😊 zależy mi, żeby nie prześwitywały 😁 zapatrujecie się na takie ubrania już?

reklama
Do góry