reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Dziewczyny która jutro ma wizytę? :) ja jutro mam wizyte i jak wcześniej mialam nastawienie pozytywne tak teraz czuje sie niespokojna. Jutro mam 10+5 boje sie ze serduszko przestało bic, słysząc o tylu poronieniach a moje pcos wcale tu nie pomaga wręcz przeciwnie. A patrzac na statystyki to lepiej nie mówić.
Ja jutro mam wizyte u diabetologa. Na każdej wizycie pani doktor robi USG żeby właśnie sprawdzić czy jest echo serca. Nie mogę się doczekać i jednocześnie się boję, że jednak tego echa nie będzie 🤷🏼‍♀️ u mnie jutro 11+0. Staram się myśleć pozytywnie ale jest ciężko... 😪 Więc wiem co czujesz.

reklama
Ja bez Xonvea nie funcjonowałabym. A trzeba jakos zyc i jesc. Jestem teraz na drugim opakowaniu. Kosz ok. 80 zł.
I ja też nie kupuje detektora, podczas pierwszej ciazy nie brakowało mi go wcale, teraz też go nie chce.

c
Ja jutro mam wizyte u diabetologa. Na każdej wizycie pani doktor robi USG żeby właśnie sprawdzić czy jest echo serca. Nie mogę się doczekać i jednocześnie się boję, że jednak tego echa nie będzie 🤷🏼‍♀️ u mnie jutro 11+0. Staram się myśleć pozytywnie ale jest ciężko... 😪 Więc wiem co czujesz.
dobrze ze nie jestem sama co ma takie myśli . O której masz wizytę ?

Dzięki za Wasze odpowiedzi. Zrobiłam rano proga i faktycznie mogłby być wiekszy bo 19,1 mi wyszedł. Beta za to nie jest zła bo cos ponad 127tys (7+4tyg). Zadzwoniłam do lekarza i kazał mi zwiększyć dawkę proga i przyjść do niego jutro na usg, także zobaczymy co się dzieje :) mam nadzieje, że maleństwo rośnie i serduszko będzie bić jak dzwon :)

Dzięki za Wasze odpowiedzi. Zrobiłam rano proga i faktycznie mogłby być wiekszy bo 19,1 mi wyszedł. Beta za to nie jest zła bo cos ponad 127tys (7+4tyg). Zadzwoniłam do lekarza i kazał mi zwiększyć dawkę proga i przyjść do niego jutro na usg, także zobaczymy co się dzieje :) mam nadzieje, że maleństwo rośnie i serduszko będzie bić jak dzwon :)
a jaki powinien być progesteron w 1 trymestrze ?

reklama
Do góry