reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Właśnie mam jeszcze jedną igłę z tych które dostałam w szpitalu a nowe właśnie do mnie idą. Mam nadzieję, że te nowe będą lepsze 🙄 a jak nie to ja nie wiem 😏 a co do zapachu to faktycznie jest.... specyficzny 😬
właśnie ja miałam do dupy te igły na początku i to wbijanie bylo bardzo nieprzyjemne, potem z lepszmi igłami praktycznie bezboleśnie.

reklama
A ja z innej beczki. Dziewczyny, które miały plamienia. Jak to u Was wyglądało? Ja od wczoraj mam jakas inna wydzielinę. Taka koloru kawy z mlekiem. Teoche się wystraszyłam i rano zrobiłam proga. Niby jestem na progesteronie ale trochę się obawiam bo w poprzedniej ciąży nie donosiłam i też zaczęło się od plamień.
Ja miałam wlansie w sobotę :( u mnie bardzo poleciało bordowo brązowa wydzielina, było jej naprawę dużo. Pierwsza myl jaka przyszła mi do głowy to że porobiłam. Teraz mam takie lekkie brudzenie jak więcej chodzę, biorę duphaston 3 razu dziennie. Ja bym to skonsultowała z lekarzem, mi powiedzieli w szpitalu że jak będzie cokolwiek nie pokojacego to mam przyjeżdżac.
Doszłam do wniosku że nie ma co bagaletizowac objawów które nas nie pokoja.

Dziewczyny która jutro ma wizytę? :) ja jutro mam wizyte i jak wcześniej mialam nastawienie pozytywne tak teraz czuje sie niespokojna. Jutro mam 10+5 boje sie ze serduszko przestało bic, słysząc o tylu poronieniach a moje pcos wcale tu nie pomaga wręcz przeciwnie. A patrzac na statystyki to lepiej nie mówić.

Dziewczyny która jutro ma wizytę? :) ja jutro mam wizyte i jak wcześniej mialam nastawienie pozytywne tak teraz czuje sie niespokojna. Jutro mam 10+5 boje sie ze serduszko przestało bic, słysząc o tylu poronieniach a moje pcos wcale tu nie pomaga wręcz przeciwnie. A patrzac na statystyki to lepiej nie mówić.
ja mam jutro USG na 9.30. Umówiłam się dziś na jutro, bo tak to mam u swojego lekarza dopiero za tydzień, a już zaczęłam się stresować, bo od 1 USG do kolejnego miało być 3 tygodnie, a nie widziałam jeszcze zarodka, a jutro będę miała 8t2d. Także liczę, że jutro będzie pierwsze spotkanie z maleństwem 😊

ja mam jutro USG na 9.30. Umówiłam się dziś na jutro, bo tak to mam u swojego lekarza dopiero za tydzień, a już zaczęłam się stresować, bo od 1 USG do kolejnego miało być 3 tygodnie, a nie widziałam jeszcze zarodka, a jutro będę miała 8t2d. Także liczę, że jutro będzie pierwsze spotkanie z maleństwem 😊
Ja chodzę tylko do jednego lekarza. Przynajmniej wizyte masz rano to stres dużego unikniesz. Trzymam kciuki za ciebie i oczywiście daj znać 👍

Ja chodzę tylko do jednego lekarza. Przynajmniej wizyte masz rano to stres dużego unikniesz. Trzymam kciuki za ciebie i oczywiście daj znać 👍
ja chodzę na NFZ i prywatnie. USG mam tylko prywatnie, a na NFZ mam badania. A jutro w ogóle idę do doktor u której byłam kiedyś parę razy tylko na USG, żeby już tak się nie stresować.

reklama
Do góry