reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2023

Ja dołączę na fb ale nie mogę narazie się zalogować tam bo coś mi hasło nie wchodzi :)

Dziewczyny jeszcze godzinka i będę na wizycie :) noc przespana ale teraz mnie tak nosi że strachu :( cieszę się że nadszedł ten dzień wizyty ale martwię się czy jest wszytsko dobrze. Trzymajcie kciuki ❣️
najdłuższa godzina w życiu :) 😻 . Trzymam mocni zaciśnięte ✊

reklama
Ja z jednej strony chciała bym powiedzieć już bo jesteśmy tylko w 3 i nie ma opcji żeby 2 osoby sie wyrobiły więc powinnw byc jeszcze 3 osoba ale bardzo boje się powiedzieć ze względu na to ze zawsze mowilam ze nie planuje ciazy (mowilam tak bo mialam ogromny problem na dobra sprawe w listopadzie teraz minelo by 4 lata jak sie staramy) . Chce powiedzieć ale hamuje mnie to ze boje sie poronienia poprostu na ten moment jest ok ale ile sie słyszy ze serduszko przestało bić... Zobaczymy co będzie na wizycie w środę może sie odważę powiedzieć a jak nie to po prenatalnych napewno.. U mnie najbardziej stresujący czas to początek roku wtedy sie poprostu dzieje duzo i jeszcze na początku roku mam egzaminy w szkole wiec pakiet pełny dlatego już bym chciała w pracy brac zwolnienia co jakis czas po nowym roku, sama nie wiem jak to rozegrać 👀zarazem ja z tego typu ze nie umiem wysiedzieć 😂

Dokładnie, tez się obawiam.. i z niecierpliwoscia wyczekuję wizyty w środe 9, żeby znowu zobaczyc serduszko ;)

U mnie 94 🙈 też muszę zrobić ponownie, ale jak wypić tą glukozę jak mam ciągle mdłości.. w dodatku Tsh mi skoczyło na ponad 4.. a dwa dni później ponad 3.. jeden lekarz przepisał euthyrox 25, drugi mówi, że mam brać 50
Po jakim czasie brania tabletek robicie ponowne Tsh?
U mnie po 4 tygodniach kontrola TSH 😌 ja przy 3.13 dostałam 50, ale wcześniej już przyjmowałam 25 i przed ciążą przy 25 miałam 2.30

Tabletka zawsze po pobraniu krwi. Więc dobrze ją wziąć ze sobą i zażyć zaraz po wyjściu z gabinetu, żeby już czas leciał ;) bo potem człowiek głodny i zły, a każda minuta tylko się dłuży 😂
No właśnie nikoniecznie. Mi endokrynolog mówił, ze zawsze badanie po tabletce, bo przecież sprawdzamy jak działają na nas leki, a nie jak fukncjonujemy bez nich.

Ja z jednej strony chciała bym powiedzieć już bo jesteśmy tylko w 3 i nie ma opcji żeby 2 osoby sie wyrobiły więc powinnw byc jeszcze 3 osoba ale bardzo boje się powiedzieć ze względu na to ze zawsze mowilam ze nie planuje ciazy (mowilam tak bo mialam ogromny problem na dobra sprawe w listopadzie teraz minelo by 4 lata jak sie staramy) . Chce powiedzieć ale hamuje mnie to ze boje sie poronienia poprostu na ten moment jest ok ale ile sie słyszy ze serduszko przestało bić... Zobaczymy co będzie na wizycie w środę może sie odważę powiedzieć a jak nie to po prenatalnych napewno.. U mnie najbardziej stresujący czas to początek roku wtedy sie poprostu dzieje duzo i jeszcze na początku roku mam egzaminy w szkole wiec pakiet pełny dlatego już bym chciała w pracy brac zwolnienia co jakis czas po nowym roku, sama nie wiem jak to rozegrać 👀zarazem ja z tego typu ze nie umiem wysiedzieć 😂
Który masz teraz tydzień ?

Dziewczyny, linki poszły… wybaczcie jeżeli kogoś pominęłam, jeżeli do kogoś wysłałam 2 razy. Gdyby ktoś nie otrzymał to prosze napiszcie priv 😊. Bardzo mi miło, co niektóre panie „zobaczyć” 😊.

reklama
Do góry