reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja miałam OM 11 września. 10 października beta 773 a po dwóch dniach 1372 czyli 77%. W pierwszej ciąży miałam podobny przyrost i było ok, u ciebie jest prawie 100%. Powinno być dobrze u ciebie. Podobno pęcherzyk widać dopiero przy becie 1000 ale może już coś lekarz na wizycie zobaczy jak pójdziesz w poniedziałek. Trzymam kciuki

Też mam infekcje teraz. Biorę nystatynę. Od 4 miesiecy mam w kółko infekcje. Biorę tabletki, 2 tygodnie spokój i znowu w kółko. Wcześniej nie miałam prawie wcale z tym problemu. Mąż był u lekarza i na badaniu nasienia i nic nie wykryło a ja ciągle w kółko. Teraz mam po tym.jak dwa razy miałam USG i znowu mi coś naruszyli w środku i się zaczęło pieczenie. Mam nadzieję, że to ostatni raz juz

Dziś wieczorem byłam na wizycie 8 tydz i serce biło jak dzwon !!! ❤️❤️
Fasolka już powoli ma raczki i nóżki i nawet lekko podskakiwała :)
Na następnej wizycie będę miała już badania zrobione i pewnie już założą nam kartę ciąży :) 3.11. Wiec nie długo :)

Załączniki

• A557C63B-7C46-4570-A2F5-8E9CE5370993.jpeg
    A557C63B-7C46-4570-A2F5-8E9CE5370993.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Dziewczyny a ja leżę z zapaleniem oskrzeli. Dostałam nebbud do inhalacji i zastanawiam się czy brać, bo opinie są niejasne. Do tego drugi raz w tym miesiącu zaczyna mi się infekcja intymna...2 tyg temu zdążyłam wyleczyć nystatyną. Jak Wy sobie radzicie z infekcjami? Mój gin póki co na urlopie.
Poza tym mdłości i ataki kaszlu są naprawdę uciążliwe.
Czekam na wizytę z usg 03.11.
Dziś 7+0
Buziaki!
Współczuję Ci😪 ja jestem właśnie trzeci raz przeziębiona.. kaszel i smarki jak bym była przedszkolakiem 😂 do tego leje mi się z zatok i jestem mega bezsilna.. ale ja mam 4 i 5 latka w domu którzy chodzą do przedszkola więc przynoszą wiruski a ja je od razu łapie więc taki okres u mnie kiepski, że ciągle w chorobie jestem 😂😭 Ratuje Sie tylko domowymi sposobami.. syrop z cebuli, herbata z cutryna miodem i imbirem, no oczywiście mleko z czosnkiem i miodem.. no i czosnek na kanapce😥😩 nie jest to zbyt smaczne ale pomaga przetrwac😉 inhalacje z soli z olejkiem np miętowym 🙂 życzę szybkiego powrotu do zdrowia😉😊

Do góry