daszencja
Aktywna w BB
ja właśnie też się zmuszam do picia i przez to notorycznie sikamJa nigdy duzo nie pilam i teraz sie zmuszam do picia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja właśnie też się zmuszam do picia i przez to notorycznie sikamJa nigdy duzo nie pilam i teraz sie zmuszam do picia...
Wydaje mi się ze zielonej herbaty nie można w ciąży.zdecydowanie za mało litr czystej wody, ze 3-4 herbaty (pokrzywa, zielona, owocowa) i 2 kawy zbożowe na mleku i kilka łyków coli raz na jakiś czas
Sennie od kilku dni chodzę spać o 21, a i tak najchętniej robiłabym drzemki w ciągu dnia. Dziewczyny też tak macie, że rano piersi są mniejsze i mniej tkliwe, a wieczorem i tuż przed snem macie wrażenie, że eksplodują?Jak tam dziewczyny dzień mija?
Wieczorem bardziej je odczuwam przy ściąganiu biustonosza ale aż tak bolących nie mam.Sennie od kilku dni chodzę spać o 21, a i tak najchętniej robiłabym drzemki w ciągu dnia. Dziewczyny też tak macie, że rano piersi są mniejsze i mniej tkliwe, a wieczorem i tuż przed snem macie wrażenie, że eksplodują?
z umiarem można (1-2 filiżanki) byleby nie była mocna, kawę też można w ciąży w niewielkich ilościach, żeby za dużo kofeiny naraz nie było Patrząc tak na to co nam można, a czego nie to powinnyśmy zamknąć się w szklanej kuli teraz żywność jest tak przetworzona i wszędzie jest chemia czyli jak ktoś nie ma własnych produktów to nie powinien w ogóle jeść staram się nie popadać ze skrajności w skrajnośćWydaje mi się ze zielonej herbaty nie można w ciąży.
dobrze . Zakupowo . A jak Ci mija?Jak tam dziewczyny dzień mija?
mam to samoWody zdecydowanie za mało, a dużo za dużo coli, po której czuje się lepiej
odliczam do 17 aby wrócić do domu i się położyć. Dobrze ze jutro mam zajęcia na studiach zdalne to cały dzień w łóżku muszę coś na niedziele wymyślić aby nie jechaćdobrze . Zakupowo . A jak Ci mija?