Ja też biorę euthyrox 25 ale pół godziny/godzina przed posiłkiem, może to też nasila wymioty?Ja od czasu kiedy mam takie mdłości i wymioty to euthyrox biore o 4, a o 6 w łóżku jem banana + tabletkę imbiru . Leże jeszcze z 15 min i wtedy wstaje.
reklama
Klaudia126
Fanka BB :)
według owulacji 4t3d (owulację miałam w 21dc) także nie liczę tak jak większość według @A u Ciebie który tc?
KAROLA2525
Ja swoje też na pamiątkę zostawiamZnalazłam w torebce dwa testy, mam na pamiątkę jeszcze nigdy nie były tak czerwone w uwaga 30 sekund aż mi się humor poprawił wieczorem
Mb_
Dzisiaj mi zaczelo być niedobrze, ale nie wymiotuje. K. smaży właśnie placki ziemniaczane. Uciekłam z kuchni, bo smród niesamowity , ale z chęcią zjem . Jak nie muszę gotować to zjem coś, ale jak mam wymyślić co ugotować i to zrobić to aż mi niedobrze na sama myśl
midnightsky
Dzisiaj mi zaczelo być niedobrze, ale nie wymiotuje. K. smaży właśnie placki ziemniaczane. Uciekłam z kuchni, bo smród niesamowity , ale z chęcią zjem . Jak nie muszę gotować to zjem coś, ale jak mam wymyślić co ugotować i to zrobić to aż mi niedobrze na sama myśl
Mój chłop to wielbiciel placków, znam ten ból smrodu w całym domu… On zawsze je robi, ja nigdy i jak są to zjem a jak nie to w życiu mi się nie chce samej smażyć
A do posiłków to w ogóle teraz nie mam weny… Macie jakieś swoje „jadłospisy” do polecenia?
Klaudia126
ja to bym mogła non stop jeść makaron z pomidorami, cukinią i serem żółtym. Takie proste, a takie dobre i to tak mam już ze 3 miesiące, także to nie zachcianka ciążowaMój chłop to wielbiciel placków, znam ten ból smrodu w całym domu… On zawsze je robi, ja nigdy i jak są to zjem a jak nie to w życiu mi się nie chce samej smażyć
A do posiłków to w ogóle teraz nie mam weny… Macie jakieś swoje „jadłospisy” do polecenia?
Mam identycznie, jak mam coś gotować i myśleć o tym to nie zjem, a jak dostanę gotowe to jest okDzisiaj mi zaczelo być niedobrze, ale nie wymiotuje. K. smaży właśnie placki ziemniaczane. Uciekłam z kuchni, bo smród niesamowity , ale z chęcią zjem . Jak nie muszę gotować to zjem coś, ale jak mam wymyślić co ugotować i to zrobić to aż mi niedobrze na sama myśl
Margot86
reklama
KAROLA2525
Miałam podobnie jak robiłam test to z myślą pewnie znowu jedna kreska a tu zaskoczenieTo tak jak moje w moment wyszła gruba krecha chociaż byłam pewna, że wyjdzie tylko jedna
Zobacz załącznik 1454815
Podziel się: