Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy już za godzinę. Jesteśmy na śniadaniu w maku [emoji38]Ja kończę śniadanie i lecę! Mini Mini stresik jest [emoji850] ale liczę na same dobre wiadomości [emoji3059] tylko głowa mnie boli [emoji17]
Mi tak samo przez ostatnie kilka dni tak mi wybił brzuch nagle, ze aż w szoku jestem.Miłego dnia dla wszystkich nie wiem jak u was dziewczyny , ale ja dzisiaj jak wstałam i spojrzałam w lustro to stwierdziłam że mam duży brzuch wydaje mi się że tak naprawdę to z dnia na dzień się wybił niby 5 miesiąc już ale spory brzuch mam a mały nieźle urzęduje.
Ja od jakiegoś czasu tak mam. Dziwne , bolące uczucie ciągnięcia. Próbuję wtedy różnych pozycji ale naprawdę boli. Wczoraj to nawet długo mnie to trzymało.Dziewczyny czy wam też tak "ciągną" brzuchy i czasem ciężko chodzić? Pozmywam naczynia co trwa 10 min , albo przejdę się po podwórku i brzuch taki ciężki, a duży nie jest .
Jak chodzę w kurtce to ktoś kto nie wie to nie nie powiedział że jestem w ciąży ale w domu to jest spora piłka której kilka dni temu tak nie było widać.Mi tak samo przez ostatnie kilka dni tak mi wybił brzuch nagle, ze aż w szoku jestem.
Odczuwam tak samo jak Ty. Zwłaszcza jak więcej zrobię na mieszkaniu albo gdy leżę na bokuDziewczyny czy wam też tak "ciągną" brzuchy i czasem ciężko chodzić? Pozmywam naczynia co trwa 10 min , albo przejdę się po podwórku i brzuch taki ciężki, a duży nie jest .