banquet
Początkująca w BB
No i fajnie Ciekawe czy finisz tez będzie łeb w łebJa 08.02 czyli idziemy łeb w łeb [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i fajnie Ciekawe czy finisz tez będzie łeb w łebJa 08.02 czyli idziemy łeb w łeb [emoji16]
Hehe czas pokaże [emoji4]No i fajnie [emoji16] Ciekawe czy finisz tez będzie łeb w łeb [emoji28]
U mnie długo był tylko z prawej dopiero od kilku dni widać że się bardziej przemieściłCzy wasze maleństwa też są tylko z jednej strony brzucha? Bo mój to siedzi tylko po prawej stronie
Ja miałam co 2 tygodnie. Od 18tygodnia co 3 tygodnie.Część dziewczyny. Wiem wiem nie udzielam się tu na grupie za często, czasem tylko popatrzę ale zwyczajnie stale brak mi czasu. Jestem chyba jakaś niezorganizowana dobrze.
mam pytanie czy ktoras z was ma wizyty co 6 tygodni? I w którym tygodniu robicie połówkowe jeśli moge to proszę o odpowiedzi pozdrawiam
Tak, deszcz na zmianę ze śniegiemCzy u Was też cały dzien pada?
Ja jestem z okolic Wawy i u mnie pada. Pogoda do niczegoCzy u Was też cały dzien pada?
U mnie też pada i ma padać jeszcze przez najbliższe dniCzy u Was też cały dzien pada?