reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dawajcie koniecznie znać jak po wizytach 😇 ja rano pojechałam na ta toxo jeszcze raz.. Oby wyszło że to stare zakażenie.. Bo cała ciążę jest antybiotyk się mi nie uśmiecha..
Dziś o 4tej obudziłam się z takim bólem głowy że masakra..

Dawajcie koniecznie znać jak po wizytach 😇 ja rano pojechałam na ta toxo jeszcze raz.. Oby wyszło że to stare zakażenie.. Bo cała ciążę jest antybiotyk się mi nie uśmiecha..
Dziś o 4tej obudziłam się z takim bólem głowy że masakra..
Chyba coś na rzeczy dziś bo ja tez o 4 się obudzilam i do przed 6 się wierciłam zmieniając pokój nawet 😂 a jak już zasnęłam to musiałam wstawać do pracy ... oby jednorazowa akcja... Z toxo ciekawa jestem bo ja tez miałam badania przed iui ale z tego co zrozumiałam to mam przeciwciała czyli że kiedyś przeszłam hmmm...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś ✊✊ dajcie koniecznie znać! 😀

Cześć dziewczyny jestem tutaj nową przyszłą mama😊
Mamy dzisiaj 10+6 TC. W piątek ide na drugą wizytę u lekarza, a w przyszłą środę na USG prenatalne. Odebrałam wyniki biochemii prenatalnej ale nic z tych wyników nie rozumiem ...
O, ja też dzisiaj 10+6 :) A usg prenatalne w przyszły wtorek. Powodzenia! :)

Całe 2cm mojego szczęścia ❤️ plamienia lekkie są ale nic złego się nie dzieje. Mąż był ze mną, oboje się wzruszyliśmy 🙏❤️❤️

Załączniki

• IMG_20211116_110556.jpg
    IMG_20211116_110556.jpg
    708,2 KB · Wyświetleń: 88
Dziewczyny,zdarza się wam miec bóle podbrzusza jak na okres ? Mnie dziś dopadly od rana i tak brzuch pobolewa juz od 2 h , a nie mialam tak wcześniej. Trochę mnie to martwi :(
Mi wczoraj lekarz powiedzial ze jezeli brzuch boli chwilowo to ok. Ale jesli dluzej to jest to nie pokojace. Moze zadzwon do swojego lekarza?

reklama
Do góry