Florestyna
Fanka BB :)
Oczywiście cm to pierwsza wizyta pomiar z crl , 5+6 , beta 27086 Równe 4 tygodnie temu miałam iui.0.26cm nie mm?
czy to już crl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście cm to pierwsza wizyta pomiar z crl , 5+6 , beta 27086 Równe 4 tygodnie temu miałam iui.0.26cm nie mm?
czy to już crl?
Gratuluję, dobre wieściOczywiście cm to pierwsza wizyta pomiar z crl , 5+6 , beta 27086 Równe 4 tygodnie temu miałam iui.
Mi też ciągle chce się pić, pije wodę i herbatę z cytryną i nie mogę się napić. Kilka dni temu odrzuciło mnie od kawy i na dodatek zaczynam często odczuwać taki metaliczny posmaktak i to bardzo. Ale nie jestem w stanie pić kawy, którą piłam wcześniej. Przerzuciłam się na herbatę i oczywiście woda
Ten metaliczny posmak też miewam... Pić mi się aż tak nie chce... Inaczej pewnie z WC bym nie schodziła... I tak "wyprawy życia" mam dość częste...Mi też ciągle chce się pić, pije wodę i herbatę z cytryną i nie mogę się napić. Kilka dni temu odrzuciło mnie od kawy i na dodatek zaczynam często odczuwać taki metaliczny posmak
Mnie to czeka w poniedziałek... :/Ja też dziś robiłam krzywa cukrowa więc znam ten ból
WitamyWitam ,chciałabym do Was dołączyć , termin mam na 10.06.2022 dziś zaczęłam 7 tydzień
Narazie mam tylko lekkie mdłości rano i ból piersi szczególnie odczuwalny przy dotyku
ja widzę jeden plus tego metalicznego posmaku. Wcześniej nie jadałam brzoskwiń z puszki, bo mi jechała metalem. Teraz wszystko tak smakuje, więc wcinam, bo nie czuje różnicyTen metaliczny posmak też miewam... Pić mi się aż tak nie chce... Inaczej pewnie z WC bym nie schodziła... I tak "wyprawy życia" mam dość częste...
Według om dziś 6+0 wczoraj miałam USG 5+6. I było pęcherzyk 1cm i w tym pęcherzyk żółtkowy.. Na bank ciąża młodsza.. Sam mówił. Dziś wykonałam hcg i mam mu dać znać..Ale ciałko żółte chociaż było?
6+0 to po wielkości pęcherzyka czy po om?
Jak po om to ciąża może być młodsza lub mniej widoczna - u mnie na pierwszym USG było opóźnienie tydzień na drugim już tylko 3dni, a na ostatnim wykonanym na sorze już tylko 1 dzień względem om...
A wcześniej wykonał mi koleś na słabym sprzęcie/spieszył się/nie potrafił obsłużyć (nie wnikam) i w ogóle mnie nastraszył że zarodek ma tylko 8.5mm a miał 13.9 (USG robione w odstępie 2h)
Oczywiście cm to pierwsza wizyta pomiar z crl , 5+6 , beta 27086 Równe 4 tygodnie temu miałam iui.