reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Co do spania z dzieckiem, u nas do roku może córka spala z nami, później z nieużywanego łóżeczka zrobiliśmy sobie dostawke, a dziś zmieniliśmy łóżeczko na łóżko, tak więc nasze łóżko powiększyło się o 70 cm 😅 nie wyobrażam sobie wyeksmitowac ja do swojego pokoju, szczególnie kiedy w nocy czasem budzi się i prosi żebym podała jej rękę, albo chce się przytulic .

Jutro mam wizytę, okrutnie się stresuje, bo na ostatniej nie było jeszcze serca, gdzie wg om powinno już być, a okazało się że ciąża jest prawie 2 tyg młodsza.. jakoś mam dziwne przeczucie . Naczytałam się trochę i może dlatego, że powiedzieliśmy już teściom o ciąży? Nie wiem. 😏

U nas mała od początku spała w swoim łóżeczku, nie wyobrażam sobie spać z dzieckiem ja się rzucam strasznie w nocy i bałabym się, że zrobię jej krzywdę. A od 5 miesiąca śpi sama w pokoju.

Ja przed porodem zarzekałam się, że nie będę spać z dzieckiem bo to niebezpieczne ;) w praktyce człowiek zwłaszcza na początku śpi bardzo czujnie, reaguje się na każdy ruch.

Na razie nie widzę jakiejś dużej zmiany, mleka chyba dalej taka sama ilość, zobaczę jak będzie na późniejszych etapach [emoji4]
U mnie też jeśli chodzi o kp bez zmian ilość i smak chyba się nie zmienia bo narazie moja mała cycoholiczka nie narzeka 🙈 ale chcę ją odstawić końcem roku tylko jeszcze nie wiem skąd wezmę na to siłę 😌

reklama
Jutro mam wizytę, okrutnie się stresuje, bo na ostatniej nie było jeszcze serca, gdzie wg om powinno już być, a okazało się że ciąża jest prawie 2 tyg młodsza.. jakoś mam dziwne przeczucie . Naczytałam się trochę i może dlatego, że powiedzieliśmy już teściom o ciąży? Nie wiem. 😏
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za serduszko ❤️

Do góry