Iza-09
Fanka BB :)
GS to pęcherzyk ciążowy, zazwyczaj wymiary są podane w lewym dolnym rogu zdjęcia.No mam zdjęcie z USG zaznaczony pęcherzyk ale nie wiem gdzie są jego wymiary. A tym zapisane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GS to pęcherzyk ciążowy, zazwyczaj wymiary są podane w lewym dolnym rogu zdjęcia.No mam zdjęcie z USG zaznaczony pęcherzyk ale nie wiem gdzie są jego wymiary. A tym zapisane
pewnie był za mały i dlatego nawet go nie zmierzył. Mi na pierwszym USG też nie zmierzył bo był wielkości ziarenka maku, a po tygodniu na drugim USG pęcherzyk ma już 1.21cmA gdzie to jest napisane jaki duży jest na tym zdjęciu. USG ? Bo mi lekarz nie powiedział jakiej jest wielkości
A jakie masz leki?Kochaniutkie mogę podzielić się dobrymi wiadomościami zrobiłam kolejna betę wynik prawidłowo urósł w przeciągu 48 godzin. Dodam że jestem pod stałą opieką lekarza który też potwierdził dobre wiadomości
Także jest bardzo duża szansa na to że będzie wszystko dobrze ale dostałam kolejny pakiet lekarstwa, zastrzyków ale czego się nie robi kolejna wizyta za nie całe 3 tyg .
Zdrówka życzę
Ale jest zaznaczony na USG więc chyba mierzył xDpewnie był za mały i dlatego nawet go nie zmierzył. Mi na pierwszym USG też nie zmierzył bo był wielkości ziarenka maku, a po tygodniu na drugim USG pęcherzyk ma już 1.21cm
No to nie mam czegoś takiego na dole w prawym roku mam jakieś 1D 4.16 mmGS to pęcherzyk ciążowy, zazwyczaj wymiary są podane w lewym dolnym rogu zdjęcia.
Na dole po prawej stronie mam GS i podany wymiar. Obok było napisane 4t6d ale nie wiem czy to lekarz sobie w spisał czy to automatycznie wyskakuje. Bo na górze w danych obok nazwiska miałam OM5t1dA gdzie to jest napisane jaki duży jest na tym zdjęciu. USG ? Bo mi lekarz nie powiedział jakiej jest wielkości
To ja nie mam czegoś takiegoNa dole po prawej stronie mam GS i podany wymiar. Obok było napisane 4t6d ale nie wiem czy to lekarz sobie w spisał czy to automatycznie wyskakuje. Bo na górze w danych obok nazwiska miałam OM5t1d
ja mam tylko to i nie wiem czy to są jakieś wymiary, dane sprzętu, czy co..To ja nie mam czegoś takiego