reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Kochaniutkie mogę podzielić się dobrymi wiadomościami❤️ zrobiłam kolejna betę wynik prawidłowo urósł w przeciągu 48 godzin. Dodam że jestem pod stałą opieką lekarza który też potwierdził dobre wiadomości 🙈😉
Także jest bardzo duża szansa na to że będzie wszystko dobrze ale dostałam kolejny pakiet lekarstwa, zastrzyków ale czego się nie robi kolejna wizyta za nie całe 3 tyg .
Zdrówka życzę ❤️😘❤️😘

Kochaniutkie mogę podzielić się dobrymi wiadomościami❤️ zrobiłam kolejna betę wynik prawidłowo urósł w przeciągu 48 godzin. Dodam że jestem pod stałą opieką lekarza który też potwierdził dobre wiadomości 🙈😉
Także jest bardzo duża szansa na to że będzie wszystko dobrze ale dostałam kolejny pakiet lekarstwa, zastrzyków ale czego się nie robi kolejna wizyta za nie całe 3 tyg .
Zdrówka życzę ❤️😘❤️😘
A jakie masz leki?

A gdzie to jest napisane jaki duży jest na tym zdjęciu. USG ? Bo mi lekarz nie powiedział jakiej jest wielkości :(
Na dole po prawej stronie mam GS i podany wymiar. Obok było napisane 4t6d ale nie wiem czy to lekarz sobie w spisał czy to automatycznie wyskakuje. Bo na górze w danych obok nazwiska miałam OM5t1d

Ja mam wizyte 21.10 o godz 17:20 prywatnie to będzie 5+6 .. Chciałam później ale nie ma terminow dopiero za 4tyg. A tak to nawet bym nie wiedziała czy jest w dobrym miejscu, czy pęcherzyk jest. A może akurat uda się coś więcej ujrzeć .

reklama

Załączniki

• 1ff1fe0d-abda-4779-a3df-2eba6d29c599.jpg
    1ff1fe0d-abda-4779-a3df-2eba6d29c599.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 87
Do góry