Passtelova
Fanka BB :)
sushi z pieczonych to już nie sushiSushi może być z pieczonych ryba może być też pieczona, wędzona na gorąco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sushi z pieczonych to już nie sushiSushi może być z pieczonych ryba może być też pieczona, wędzona na gorąco
Ja tak uwielbiam sushi że mogła bym jeść sam ryz bez rybysushi z pieczonych to już nie sushi
To wg USG moja tylko 2 dni młodszaCześć dziewczyny, przychodzę z majowych mam, bo faktycznie bliżej mi do Was.
Jestem Marta, mam 29 lat to moja druga ciąża. W om 8+1 , wg USG 6+5 . W poniedziałek wizyta i mam nadzieję, że usłysze dobre wieści i w końcu bicie serca spróbuję Wąs nadrobić, ale nie ukrywam, że trochę już napisaliście
Witam, mam termin na 1.06 wg om...
Co prawda wcześniejsze 2 ciążę wczesniacze, więc tym razem też spodziewam się wczesniaczka.
Beta z wczoraj 69598
USG z dzisiaj 6.4mm - 6tc3d
Mnie zlecił lekarzCzy betę robicie po prostu same dla siebie czy lekarz wam zleca?
Ja mam jakieś dziwne uczucie czasami, bo lekarz NFZ i prywatny daje mi skierowanie na betę, żebym ją kontrolować co tydzień do czasu wizyty (wizyta za 2 tygodnie) a na USG widoczny tylko pęcherzyk 1.21cm...
A gdzie to jest napisane jaki duży jest na tym zdjęciu. USG ? Bo mi lekarz nie powiedział jakiej jest wielkościPęcherzyk już bym wtedy całe 2.39mm
A lekarz wydał Ci zdjęcia usg?A gdzie to jest napisane jaki duży jest na tym zdjęciu. USG ? Bo mi lekarz nie powiedział jakiej jest wielkości
mi zlecił lekarz, żeby ocenić kiedy umówić wizytę, tak by wszystko pięknie było widaćCzy betę robicie po prostu same dla siebie czy lekarz wam zleca?
Ja mam jakieś dziwne uczucie czasami, bo lekarz NFZ i prywatny daje mi skierowanie na betę, żebym ją kontrolować co tydzień do czasu wizyty (wizyta za 2 tygodnie) a na USG widoczny tylko pęcherzyk 1.21cm...
No mam zdjęcie z USG zaznaczony pęcherzyk ale nie wiem gdzie są jego wymiary. A tym zapisaneJeżeli lekarz wydał Ci zdjęcia usg?