reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Odrzuciło mnie od....ryb! Jadłam je tonami, teraz nie mogę patrzeć na łososia. Może jak wrócimy śledzik, albo jakaś pasta. Makreli chyba nie można?

reklama
ejjjj... Zjadłabym 😂
U mnie właśnie wczoraj był🤣 jak w Lidlu pakowałam do koszyka to mąż już się śmiał pod nosem🤣 To moja ciążowa pychota😅
Moja mama znowu w ciąży jadła jak wściekła banany. Nie znosiła bananów i do tej pory nie lubi, a w ciąży młóciła jak wsciekla😅 Do dziś mi wypomina, że przeze mnie musiała jeść banany 🤣

U mnie właśnie wczoraj był🤣 jak w Lidlu pakowałam do koszyka to mąż już się śmiał pod nosem🤣 To moja ciążowa pychota😅
Moja mama znowu w ciąży jadła jak wściekła banany. Nie znosiła bananów i do tej pory nie lubi, a w ciąży młóciła jak wsciekla😅 Do dziś mi wypomina, że przeze mnie musiała jeść banany 🤣
ja dzisiaj na kanapkach z serkiem śmietankowym i chlebkach wasa do przegryzania. A ze śledziem i ogórkami kiszonymi to ja mam love cały czas, nawet bez ciąży :p

O ja, mi nic o tym nie mówił. Choć nie spodziewaliśmy sie takiego szybkiego obrotu sprawy.
Jak zaszłam drugi raz, to gin dała szlaban. A jak straciłam też drugi raz to od razu mówiła, że gdyby była ciąża to żeby od razu jednak powstrzymac się od seksow😅 Miałam też zakaz na gorące kąpiele, mandarynki (są bardzo pryskane) chyba, że mąż będzie obierał🤪 Zabronila też tykać surowego miecha, więc ja się cieszyłam, że mąż będzie gotował😁 aaaa i jeszcze miałam zakaz na chemię! Domestosy, spraye różne, psikacze itp Ale to też pewnie zależy od kobiety... Moja gin zna mnie bardzo dobrze... Od urodzenia😅 to koleżanka mojej mamy i razem pracowaly w szpitalu. To wszystko pewnie zależy od Twojego stanu zdrowia, co tam lekarz Ci zaleci i czy masz jakieś problemy zdrowotne😉

reklama
Do góry