reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Kochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Ja od kiedy pracuje w domu kawy nie pije, będzie już z półtora roku 🙂 ale ostatnio na spacerze jak poczułam to zachciało mi się białej z cukrem (zawsze piłam czarna bez cukru). A herbatę jaką pijecie? Bo u mnie właśnie chyba się zaczyna sezon kocykowo/herbatkowy 😑

reklama
Ja od kiedy pracuje w domu kawy nie pije, będzie już z półtora roku 🙂 ale ostatnio na spacerze jak poczułam to zachciało mi się białej z cukrem (zawsze piłam czarna bez cukru). A herbatę jaką pijecie? Bo u mnie właśnie chyba się zaczyna sezon kocykowo/herbatkowy 😑
Zwykła z cytryną, ale zamiast cukru daję erytrytol lub czarna lisciastą z platkami róży (moja ulubiona, mega pyszna i ten zapach )😊

roibos manuka jest rewelacyjna i zdrowsza niż czarna. No i owocówki z imbirem pyszka :D

Kiedyś kochałam chodzić, ale teraz odkąd trafiłam na lekarza ktory mnie doprowadził do furii to pewnie będę się zastanawiać czy nie zemdleje na samą myśl zeby tam wejść.
A z jakiego powodu szłaś? Bo pewnie też musze się zapisać 😆
A zaczął mnie pobolewać ząb i wolałam isc teraz niż później :) lekarce oczywiście powiedziałam co i jak :)

reklama
Do góry