Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Kochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Mnie odrzuciło całkiem. Za to dzisiaj jestem strasznie drażliwa. Wkurza mnie byle co :OKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Ja od czasu do czasu w pierwszej ciąży nie mogłam, odrzuciło mnieKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Ja pije jedną słabą z mleczkiem z rana potem tylko lecę na zbożowejKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Ja pije ale jedną i ze śmietaną potem jakaś herbata i dużo wodyKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Pije jedna dziennieKochane a jak u Was sprawa z kawą. Pijecie czy odpuscilyscie?
Od kilku dni tak mam, ze jak za szybko wstane to mi sie w głowie zakręciJa pije jedną słabą z mleczkiem z rana potem tylko lecę na zbożowej
Poki co nie mam większych objawów. Może tylko większe zmęczenie i zawroty głowy :/