reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Jak długo Was kopią dzieciaczki? Ja zaczęłam czuć ruchy parę dni temu, 18+3 przez dzień poczuje może z5razy kopniaki. Więc wieczór kopnie dwa razy i dość. Później znowu dwa razy..
A II gdzie czujecie ruchy? Ja póki co na samym dole

Ja najczęściej wieczorem ale rano po śniadaniu też da o sobie znać 😉ja czuję i widzę koło pępka ale ostatnio gdziws się tak na dół zakręciła ze myślałam że wyleci 🤣🤣🤣

Jak długo Was kopią dzieciaczki? Ja zaczęłam czuć ruchy parę dni temu, 18+3 przez dzień poczuje może z5razy kopniaki. Więc wieczór kopnie dwa razy i dość. Później znowu dwa razy..
A II gdzie czujecie ruchy? Ja póki co na samym dole
Mnie tez kopnie z kilka razy i się uspokaja i po kilku h znowu kilka kopniaków.
Ja tez przeważnie czuje niżej kopniaki czasami dojdzie prawie pod pępek i po różnych stronach ale przeważnie niżej.

U mnie jeszcze nie czuć pod ręką, ale jeszcze jest na to chwila czasu 😊
U mnie pod ręką już dawno było czuć A od 17tc już normalnie czuję bez dotykania.Niunia bardzo reaguje na głośne dźwięki. Wczoraj pies zaczął strasznie szczekać i piszczeć,mała się obudziła i tak kopnęła aż troszeczke nawet zabolało.Chyba się przestraszyła.

reklama
Moje maleństwo 18+5 tc czuję dosyć słabo ,aczkolwiek kopniaki są już wyczuwalne pod ręką. Ruchy czuję najczęściej wieczorem przed pójściem spać. Jutro mamy wizytę kontrolną , dzisiaj byłam w poradni diabetologicznej - pomimo szalejących cukrów na czczo wszystko jest ok.
03.02 mamy połówkowe badanie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i ,że w końcu dowiem się kto u mnie w brzuchu zamieszkał 😉

Do góry