Marta509
Fanka BB :)
Tak po słodkim najbardziej i jeszcze wieczorem jak już leżę na plecach 23 to jej godzinamoja też a po słodkim to dopiero magia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak po słodkim najbardziej i jeszcze wieczorem jak już leżę na plecach 23 to jej godzinamoja też a po słodkim to dopiero magia
u mnie koło 19 powinna zacząć tańce. Ja na maj mam termin ale tu jakoś przyjemniej tam pozakładały jakieś prywatne wątkiTak po słodkim najbardziej i jeszcze wieczorem jak już leżę na plecach 23 to jej godzina
Tu tez jest prywatny wątek założony i na pewno więcej dziewczyn tam się udziela niż tutaju mnie koło 19 powinna zacząć tańce. Ja na maj mam termin ale tu jakoś przyjemniej tam pozakładały jakieś prywatne wątki
Mnie tez kopnie z kilka razy i się uspokaja i po kilku h znowu kilka kopniaków.Jak długo Was kopią dzieciaczki? Ja zaczęłam czuć ruchy parę dni temu, 18+3 przez dzień poczuje może z5razy kopniaki. Więc wieczór kopnie dwa razy i dość. Później znowu dwa razy..
A II gdzie czujecie ruchy? Ja póki co na samym dole
U mnie też zaczyna się po 19, a jak się położę to już w ogóleu mnie koło 19 powinna zacząć tańce. Ja na maj mam termin ale tu jakoś przyjemniej tam pozakładały jakieś prywatne wątki
U mnie pod ręką już dawno było czuć A od 17tc już normalnie czuję bez dotykania.Niunia bardzo reaguje na głośne dźwięki. Wczoraj pies zaczął strasznie szczekać i piszczeć,mała się obudziła i tak kopnęła aż troszeczke nawet zabolało.Chyba się przestraszyła.U mnie jeszcze nie czuć pod ręką, ale jeszcze jest na to chwila czasu