MK_Piotrowiak
Fanka BB :)
Jak bym moja Alicję widziała no siadanie to też już mamy opanowane do perfekcji ale wszystko co znajdzie na podłodze to wciąga jak odkurzacz ja jestem bardziej wymęczona teraz niż jak miała z miesiącMoj maly od 3 dni raczkuje po całym domu i juz mamy dość. Robi wszystko to czego mu nie wolno zabawki poszły w odstawkę, bo przecież sa firanki, dywany, buty. Znalazl kawałek gąbki i tez sobie ja żuł, chodzi jak odkurzacz po domu kazdego paproszka laduje do buzi w międzyczasie zrzucilby sobie tez na głowę radio w dodatku wstaje wszędzie tam gdzie tylko może się podeprzeć tylko, ze umie wstać a siąść juz nie koniecznie i raz tak stal kilka minut i sie darł, bo nie mogliśmy obczaić o co mu chodzi, ale wczoraj juz sobie obczaił jak wstawać i siadać i ćwiczył chyba z pol godziny wstawanie i siadanie ale czasami jeszcze mu nie wyjdzie i cwiczy joge wtedy
Przekichane, bo na minute nie można go spuścić z oka, starszego jak posadzilam przy zabawkach to siedział i sie bawil a ten musi latac po całym domu i szukać co by tu zmajstrować
Przykro mi, że z domem nie wyszło ale z tego co piszesz o tej usterce to chyba lepiej poczekać.
Myślałam, że z odstawieniem będzie gorzej bo mała też straszny cycoholik, ledwo bluzkę podnosiłam już była radość, a teraz może leżeć na mnie i jej nie ciągnie. Trochę mi przykro bo to była niesamowita bliskość a z butlą już tak na mnie nie leży ale cieszę się, że nie mieliśmy z tym większych problemów.
@Nerwicówka35 u nas rytm z pokarmami mniej więcej taki sam mleko na 4 razy na dobę, jak się obudzi, przed pierwszą i drugą drzemka i na noc. A tak to śniadanko, obiadek, jakiś owoc, chrupka albo jogurt
Na śniadanie mama szaleje i codziennie jakieś placuszki owsiane z owocami mamy