Ja też czasemPrzegotowaną
Zwykłą wodę daje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czasemPrzegotowaną
Hej, ja Cię pamiętam i myślami jestem czasem z Tobą, czy wszystko dobrze się ułożyło.Hej dziewczyny.
Masakra ile mnie tu nie było. Pewnie mnie nie będziecie nawet pamiętać. Przez sytuacje losową nie mogłam korzystać z forum (długa historia). Dzisiaj udało mi się wejść dzięki priv od aniaslu. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam
Ja też @Sundeep [emoji3590]Hej, ja Cię pamiętam i myślami jestem czasem z Tobą, czy wszystko dobrze się ułożyło. [emoji3590]
Oo dziękuję miło mi. Mi tez brakowało forum czesto potrzebowałam się coś doradzić i nie mialam gdzie a tu nie mogłam wejść, bo najpierw zepsuł mi się tel a później nie mogłam odzyskać haseł i loginu...masakra ciesze się, że znowu jestem z WamiHej, ja Cię pamiętam i myślami jestem czasem z Tobą, czy wszystko dobrze się ułożyło.
Adaś nadal jest nieodkladalny, idą zęby i tak jakoś ciągniemy ten wózek Cieszę się, że wszytsko dobrze u was, oby badania wykazały co jest przyczyną zastojów. Będzie dobrze na pewno!Oo dziękuję miło mi. Mi tez brakowało forum czesto potrzebowałam się coś doradzić i nie mialam gdzie a tu nie mogłam wejść, bo najpierw zepsuł mi się tel a później nie mogłam odzyskać haseł i loginu...masakra ciesze się, że znowu jestem z Wami
U nas wszystko ok, Jasiu rośnie mamy problemy z ta nereczka, ale jesteśmy pod stała opieka i na razie musimy się dowiedzieć co jest przyczyną zastojów moczu. Pani doktor jednak nie chciała się spieszyć, bo badanie jest inwazyjne a nie bylo pilne, bo maky przez cały ten czas nie mial infekcji moczu o dziwo. Mieliśmy robic to badanie w listopadzie, ale mieliśmy covid i będziemy próbować je zrobić teraz w styczniu.
A u Was co słychać?
Moj Jasiek to samo chociaz kupilam nowy dywan i mate piankowa dla niego i o dziwo chyba mu się podoba, bo od 15 min leży sobie grzecznie i sie bawi a normalnie nawet obiadu nie mogę zrobić, bo cały czas rączki. U nas chyba tez zeby choc na razie nic nie widać. Najważniejsze,że mamy dobra lekarkęAdaś nadal jest nieodkladalny, idą zęby i tak jakoś ciągniemy ten wózek Cieszę się, że wszytsko dobrze u was, oby badania wykazały co jest przyczyną zastojów. Będzie dobrze na pewno!
Tak grubiutki jest i mamusiny do taty pójdzie raptem na chwile z łaskąHej @Sundeep tęskniłam często z dziewczynami wspominalysmy o Was!
Oby badania wyszły dobrze
Jasiu pewnie już kawał chłopaka
U nas wszystko dobrze Helenka ma dwa zęby, zaczyna raczkować, nie lubi nic oprócz mleka a poza tym jest kochana, wesoła i piękna